bo nie znajdziesz tego, bracik mi pokazywał na youtube filmik własnie z tą roletą i w podpisie było gg jesli ktoś jest zainteresowany kupnem! czy to byłą ściema czy nie to niewiem....
pawel-e34 pisze:i tak Cię namierzą po naklejce na szybie....
i tu sie mylisz, tez tak myslalem dopoki nie widzialem zdjecia
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B www.k64.pl BMW Performance
da sie odczytrac jak mi przyszlo zdjecie to bylo osobno wyszczegulnine: zdjecie tablicy rejstracyjnej,osoby ktora kierowala i wlasnie naklejka na szybie i dokladnie bylo widac na niej num rejstracyjny!!!
Co do naklejki to wystarczy za wycieraczke ulotke wsadzić, jak cie zatrzymają to powiesz ze zauważyłeś ją dopiero jak ruszyłeś a śpieszyło Ci sie to postanowiłeś usunąć ją już po dojechaniu na miejsce.
W moich poprzednich autach naklejke zawsze przykrywała odpowienio ustawiona wycieraczka Niestety teraz nie dalo sie az tak nisko przykleic naklejki... ;/
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
widocznie akurat taki dupiaty fotoradar mnie celnal ze naklejki nie bylo poznac ale 007 mial na przycisk rozne tabliczki
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B www.k64.pl BMW Performance