Proszę o pomoc
nie wejda Ci...
mam na mysli sytuacje ze masz zglebowana bunie i nie ponaciagane nadkola... jesli masz naciagniete i wmiare lekko posadzona to powinny wejsc...
P.S jesli masz seryjne zawieszenie i nieponaciagane nadkola to wejdzie tylko bedzie ocierac...
napisz cos wiecej jak to u Ciebie wyglada bo tak to ciezko jest pisac...
mam na mysli sytuacje ze masz zglebowana bunie i nie ponaciagane nadkola... jesli masz naciagniete i wmiare lekko posadzona to powinny wejsc...
P.S jesli masz seryjne zawieszenie i nieponaciagane nadkola to wejdzie tylko bedzie ocierac...
napisz cos wiecej jak to u Ciebie wyglada bo tak to ciezko jest pisac...
To walek :(
Mam seryjne zawieszenie. To w ogole jakies 17 wejda?? czy moze lepiej 16 zalozyc???
po pierwsze 225/45/17 to nie sa parametry alumkow tylko rozmiar opony. Parametry alumkow pisze sie np 8J 17 ET35 czyli 17" felga o szerokosci 8 cali i osadzenie czescie mocujacej 35mm od jakiegos tam punktu. Wlasnie na taki przykladzie jak ja podalem czyli na moich alumkach wejdzie spokojnie opona 225/45/17 i absolutnie nie bedzie nic obcierac nawet przy obnizeniu -60/-40. Wejda bez problemu. Wszystko zalezy jakie kupisz felgi. Najbardziej znaczace jest tutaj ET ktore nie moze przekroczyc 35 na 8" szerokiej feldze. To max!! Jesli kupisz 8,5" szeroka felge to ET musi juz miec 45. dla 9" 55 itd. Ale watpie ze kupisz 9" fele o ET55.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE