Spoty Śląsk - Zagłębie.
Ale mieszacie.....temu nie pasuje, ten ma spotkanie, tamten szkołe, jak pisałem że Plaza na -2 i tam się coś wymyśli to ktoś zmienia na IKEA w między czasie piszecie o pierdołach które nie maja związku z tematem.....jednym słowem zaczyna się robic przysłowiowy "burdel". Dojdzie do tego że jedni będą w Plazie a drudzy pod IKE¡.....
Ja już nie wiem gdzie jutro się spotykamy, niech ktoś napisze ostateczną informację, a reszta powinna się dostosować, bo nie spotykamy sie na 15 minut i każdy może dojechać w trakcie....
Ja już nie wiem gdzie jutro się spotykamy, niech ktoś napisze ostateczną informację, a reszta powinna się dostosować, bo nie spotykamy sie na 15 minut i każdy może dojechać w trakcie....
AUTO KONSERWACJA PODWOZIOWA...chcesz wiedzieć więcej, pisz na prv lub GG.
Zapytałem wczoraj co z dzisiejszym dniem bo niczego nie dostrzegłem i nikt na ten temat nic nie wiedział.pawel-e34 pisze:Ale mieszacie.....temu nie pasuje, ten ma spotkanie, tamten szkołe,
Ja zaproponowałem IKEA bo z ludzi, którzy wczoraj byli na forum nic nie przychodziło do głowy, więc -spontan.pawel-e34 pisze:to ktoś zmienia na IKEA
A miejsce to raczej średnia odległość, tak aby każdy z nas miał mniej/więcej równo.
Sory Paweł, nie pomyślałem, że mógłbyś przyjechać.
Zgadza się, ale też nie ma co się dziwić tak do końca bo ShoutBox "umarł".pawel-e34 pisze:w między czasie piszecie o pierdołach które nie maja związku z tematem
A więc:
Poper pisze:Stanęło na parkingu w Ikei o 19:30
[ Dodano: 11 Maj 2009, 09:08 ]
Po tym poście nic nie było ustalone poza godziną, a pytałem i nicpawel-e34 pisze:to może jakiś bardziej oficjalny spocik....tak żeby miło tydzień rozpocząć Poniedziałek godz. 17.30, a o 18 wylot na jakieś małe grillowanie....?? Albo sam spocik bez grillowania jeśli by Wam nie pasowało.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ja chciałam chłopakom i Jagodzie podziękowac za poświęcenie i poczekali tę malusią chwileczkę na parkingu IkEi Co do dalszego trwania spociku to wniosek jest taki jesteście zboczuchy a lody z polewa i tak bedę kupowac i jeść Sami widzieliście ile radochy dał jeden kubek z lodem i polewą czekoladowa Ogólnie dziękuje warto było zasuwac w robocie zeby zdążyć was zobaczyć