[E36] Moja Beatka :D
[E36] Moja Beatka :D
Chlopaki pomozcie!! ja nie wiem jak wrzucac tu fotki!!!!!! tez chce sie pochwalic co dostalem na 18 urodziny:D:D:D:P (jak juz napiszecie mi jak to zrobic to wrzuce fotki w tym poscie tak ze nie bedzie to zasmiecanie forum)
po malej pomocy chyba mi sie udalo wrzucic tutaj fotki:P
denerwuje mnie ten hak... jeszcze sie go jakos pozbede.... ):)
to narazie tyle jak beda jakies zmainy to dorzuce fotki.. teraz ocencie moj woz.. dodaje ze jest to pierwsza fura w moim zyciu :P [/img]
po malej pomocy chyba mi sie udalo wrzucic tutaj fotki:P
denerwuje mnie ten hak... jeszcze sie go jakos pozbede.... ):)
to narazie tyle jak beda jakies zmainy to dorzuce fotki.. teraz ocencie moj woz.. dodaje ze jest to pierwsza fura w moim zyciu :P [/img]
Ostatnio zmieniony 2009-05-19, 20:44 przez Cris, łącznie zmieniany 2 razy.
ladna seria
Jak chcesz cos zmieniac to proponuje nazbierac troche grosza i wymienic sobie felgi ,zawieszenie i zdemontowac hak.
No i zeby ci do glowy nie przyszlo kupowac do niej akcesori tuningowych rodem z supermarketu
Pozdrawiam i zycze ci zebys jak najszybciej mogl legalnie nia smigac po drogach.
Jak chcesz cos zmieniac to proponuje nazbierac troche grosza i wymienic sobie felgi ,zawieszenie i zdemontowac hak.
No i zeby ci do glowy nie przyszlo kupowac do niej akcesori tuningowych rodem z supermarketu
Pozdrawiam i zycze ci zebys jak najszybciej mogl legalnie nia smigac po drogach.
Zaopatrzylem sie w komplet felg (niestety 15"). felgi pewnie znacie bo wczesniej nalezaly do 1bizkit'a.
zabralem sie za polerowanie rantow i ogolne odnowienie felg (stary lakier sie luszczyl itp.) wrzucam zdjecia po polerce pozostaje je jeszcze polakierowac...
zdjecia slabej jakosci (robione telefonem i o godzinie 21:00)
ocencie moja prace i jej efekt...
zabralem sie za polerowanie rantow i ogolne odnowienie felg (stary lakier sie luszczyl itp.) wrzucam zdjecia po polerce pozostaje je jeszcze polakierowac...
zdjecia slabej jakosci (robione telefonem i o godzinie 21:00)
ocencie moja prace i jej efekt...