[Exx] waszym zdaniem

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

blaupunkt?? Wez lepiej cos z Pioneera, albo Alpine.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Cris

Post autor: Cris »

a Blaupunkt to zla firma?? duzo znajomych ma Blaupunkty i nie narzekaja
kocik

Post autor: kocik »

Cris pisze:a Blaupunkt to zla firma?? duzo znajomych ma Blaupunkty i nie narzekaja

jak BLAUPUNKT to tylko seria Velocity
Cris

Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

nie wiem czy ma wyjscie an suba ale tam o tym nie pisalalo. Do tego 4x45W. To nie jest przyszloscioowy odtwarzacz.
Cris

a znajdziesz lepszy za ok 400 zl??
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

lepiej doloz 100zl i kup cos raz i porzadnie :)
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

Tak jak Krzys napisal "lepiej doloz 100zl i kup cos raz i porzadnie" tez kiedys kupilem tanie i fajne przez pare miesiecy jak sie nie zepsulo i nie dalo sie naprawic :D :D
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

dokladnie tez nie jestem zwolennikeim BLAUPUNKT`a.... mialem juz duzo radyjek i powiem ze Pioneer ma najczystszy dzwiek...
Obrazek
kocik

Post autor: kocik »

Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

jesli juz chcesz do kwoty ok 400zl to polecam

http://www.allegro.pl/item197979509_now ... tr_pl.html

kolega Adamwsb mial w swojej buni ten model tylko z poprzedniego roku czyli DEH- 30MP i gralo to cudownie juz nie mowie o bardzo dobrze rozbudowanym korektorze dzwieku i mozliwosci ustawienia wszystkiego z osobna jak sie zywnie podoba :P ma tyle tych funkcji ze prawie polowy to nie wiem do czego sluzy :P :oops: 8) :roll: :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

troszke odswieze temat, co proponujecie do BMW E-36 przede wszystkim chce zeby radio pasowalo pod wnetrze, tzn. zeby bylo podswietlone na bursztynowo tak jak podswitlenie zegarow itp i bylo cale czarne ewentualnie z minimalnymi dodatkami koloru srebrnego/chromu, gdyz takiego koloru mam gale zmiany biegow ramki na przyciski od opuszczania szyb i przycisk przy hamulcu recznym
i jeszcze jakie glosniki proponujecie zamontowac w nogach, w miejsca oryginalnych
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
zawias

Post autor: zawias »

Hertzy braciszku 13 bo chyba 13stki sa w nogach to ci wystarczy w 100% , z tylu nic nie rob ja juz zrobilem ten blad , wrzuc jakas skrzynke do bagaznika i tyle Ci wystarczy w 100% , zmiescisz sie w 1000zl
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

co to nikt sie niespotkal z radiem calym czarnym i podswietleniem bursztynowym :?:
jak ktos takie widzial w sklepie ewentualnie ktos takie posiada to piszcie
ja rozgladalem sie po sklepach ale osobiscie jeszcze na takie nienatrafilem
radio niemusi byc z gornej pulki, ja jakiegos specjalnego caraudio niebede robil, a oryginalny kaseciak juz mnie troche wkurza ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
bociek

Post autor: bociek »

http://allegro.pl/item300206477_pioneer ... ncja_.html

tu masz ciekaqwe radyjko :D ale to tylko propozycja :D najlpiej jak by ktos sie wypowiedzail na temat tego co jest w linku :D ja tez mam kaseciaka seryjnego :Di szczeze moiac wolal bym sobie zamiast radia wymieniac to zmieniarke dokupic :D
ODPOWIEDZ