Gauczo pisze:co myślicie o zebraniu się gdzieś i razem wyruszeniu bo ja nowy jestem w sumie i nikogo nie znam a milo by było poznać i jakoś pomału zacząć przygodę z bts-em
Poczytaj temat, może natrafisz na wpis, mówiący o zbiórce pod Silesią.
tylko ze pod silesa bedzie ciezko sie poznac bo tam sie spotyka wiekszosc klubow i moze tam byc nawet ze 100 beemek pod ta silesia
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
mozemy na scc ale tam bedzie duzo innych beemek i mozna sie pogubic w tym. No i wjazd taka wielka grupa to bedzie mega kolejka. Ja bym proponowal zeby wyjechac troche pozniej zeby nie byc punktulanie tylko zalozmy pol godz pozniej.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
jutro zbiórka w zorach o godz 8,00-8,20 a potem jedziemy grupą na katowice w samych katowicach proponuję żeby osoby które chcą dołączyć do nas poczekały na parkingu wesolego miasteczka trochę z dala od scc ale może być pusto i spokojnie możemy ruszyć na mtk to jest niedaleko
jak będziecie jechać z ¯or, to przejeżdżać kolo obi będziecie tu w Katowicach chyba ze inaczej jedziecie, to można na parkingu obi się zebrać ci co w Katowicach dołącza i wspólnie pojedziemy na mtk