III Zlot BMW KLUB PODBESKIDZIE
-
- Małopiszący
chłopaki Chrzanowa tez pojedzie ekipa, ile samochodów to jeszcze nie wiadomo, i jeśli mozna to podjechali byśmy do was, ok?
BMW TEAM CHRZANÓW www.kchbmw.ubf.pl
pawelmichalpc, pewnie ze sie z kims zaczepie albo ktos do mnie sie zaczepi. Pewne jak w banku ze pojade przez Zory i potem na Pszczyne. Wiec mozna sie zatrzymac na starym MINIMALU kolo stacji Shell a obecnie tam jest parking Euro RTV AGD i Jysk.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
gamek2, zgadamy si ena tel, ze mna jedzie jeszcze najprawdopodobniej 2 obce auta, trzeba tak wyjechac żebu do Rybnika dołaczyć, bo oni pewnie przez żory pojadą
chyba ze dolaczymy do ekipy z Wodzia, napiszcie gdzie i o której sie spotykacie to my dojedziemy, albo do Rybnika albo do Wodzia, chyba że Wodzisław jedzi epotem do Rybnika, napiszcie co i jak, ja bede jutro i w czwartek w CZ to jak ktos moze to niech mi eska pośle - dzieki
chyba ze dolaczymy do ekipy z Wodzia, napiszcie gdzie i o której sie spotykacie to my dojedziemy, albo do Rybnika albo do Wodzia, chyba że Wodzisław jedzi epotem do Rybnika, napiszcie co i jak, ja bede jutro i w czwartek w CZ to jak ktos moze to niech mi eska pośle - dzieki
SEX jest jak BMW - radość z JAZDY