Zlot charytatywny - Majówka integracyjna Orzesze 2007

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

moze sie tam jutro pokaze :P ale to zalerzy od $ :D :lol:
Obrazek
e30fast

Post autor: e30fast »

noooooooo bylo super szkoda ze nas bylo tylko 2 , fotki dodam puzniej pozdrawiam was
Adam 84

Post autor: Adam 84 »

Dzieki za przybycie i mam nadzieje ze Wam sie podobalo bo robilismy wszystko zeby bylo ok :) No u nas impreza sie zakonczyla sie rano bo jeszcze troszke ludzi zostalo na noc i sie zrobila mila imprezka - a dzis juz przy niedzieli przy soczku male poprawiny byly :) pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za przybycie
1bizkit

Post autor: 1bizkit »

Adam 84 pisze:Dzieki za przybycie i mam nadzieje ze Wam sie podobalo bo robilismy wszystko zeby bylo ok :) No u nas impreza sie zakonczyla sie rano bo jeszcze troszke ludzi zostalo na noc i sie zrobila mila imprezka - a dzis juz przy niedzieli przy soczku male poprawiny byly :) pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za przybycie
podpisuje sie!
W imieniu CrazyTeam dziekujemy za przybycie i za rok zapraszamy ponownie ;)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

bizkit, nasepnym razem prosze o uaktualnienie dat czy cos w tym stylu bo gdyby nie to ze klika osob jest zarejestrowanych na STK to by sie nikt nie dowiedzial ze zlot zaczyna sie w sobote.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

dokladnie :P
Obrazek
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Impreza bajera :) nawet troszke starych znajomych spotkalem, jeszcze kolege z klubu z zielonej bmw 520 co palil u nas na zlocie gume, szkoda ze autko mu sie popsulo bo mowil ze tez chcial spalic ja na tym spotkaniu. Przydalo by sie bo same przednionapedowki palily :) mam filmiki ale nie mam jak ich wrzucic :/
ODPOWIEDZ