IV zlot BMW-mania - 27 maja 2007 - Chorzów (Autodrom)

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Gosia

Post autor: Gosia »

No ja bym niepowiedziala ze bylo do bani imprezka zaczynala sie od rana bylo super .Wyobraz sobie jak ktos przyjechal o godz np 9 i siedzial do 14 to chyba wystarczajaco, duzo aut wyjezdzalo kolo 14.Wiec mogles wpasc z samego rana bylo co ogladac i jesli chodzi o klub bmw mania to byl bardzo dobrze zorganizowany

pozdrawiam
chester

Post autor: chester »

skonczyl sie zlot wczesniej bo bylo malo chetnych aby wziac udzial w konkurencjach sprawnosciowych. Plan obejmowal znacznie wieksza czesc aut, ktore mialy startowac wiec dlatego wedlug prognoz mialo byc do 18:30.
Prawdziwi zlotowicze zostali do konca.
Kilka instytucji nas zawiodlo, jak np. BMW Trends ktore mialo wybierac najladniejszy samochod zlotu i mial sie on pokazac wraz z opisem w tym miesieczniku oraz TV Ktowice ktora miala prowadzic relacje.
Za to moge przeprosic ale co do czasu to po to sa uczestnicy zlotu aby sie to przeciagalo. Nie ma sie co wstydzic aby brac udzial w jakichkolwiek konkrencjach - wtedy czas dobiegl by do 18:30 a tak niestety nie.
Dzieki za przybycie
Chester
Jeztom

Post autor: Jeztom »

Najlepsze jest to ze zlot skrytykowal ten kto przyjechal o 15-tej,... hehehe

Zlot byl bardzo udany, a to ze nasza grupa pojechala o 14-tej o niczym nie swiadczy. niezbyt fajnie sie stoi tyle godzin na sloncu. Udzial bralismy w "dochodzeniu" gdzie nasz czlowiek startujac najciezszym i najwiekszym autem zajal 7 miejce na 20-tu startujacych i brakowalo mu tylko 4 sekund do zwyciezscy a czas przejazdu to ponad 1:20, wiec wcale nie duza roznica patrzac na auto fabryczne i ci ezkie (E32 735) vs lekkiemu E30 325(jesli sie nie myle) na sportowej zawieszce...

Mamy nagrany caly przejazd z kabiny, tylko potzrebujemy czasu...

Acha, jeden wielki <plask> nalezy sie BTsowi za to ze nikt nie przyjechal. Chcecie by inni je
Gosia

Popieram to co napisal Jeztom chcecie miec liczne grono na swoich zlotach to i wy powiniscie wpadac na spoty innych klubow,kiedy czytam tekst typu <mam zle oceny w szkole> sory ale tego sie nieda czytac albo jade albo nie wypisujcie ze macie kare za oceny czysta porazka,nie chodzi mi tylko o zlot w Chorzowie ale o inne zloty tez :)

pozdrawiam
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No ja z wiadomych przyczyn nie jechalem... Brak prawka jeszcze... Ale jak zrobie to w miare jak fundusze pozwola bede sie pokazywal :)
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

No mnie niestety nie bylo bo wyznaje zasade piles nie jed
devro

Post autor: devro »

hahah, winni sie tlumacza :D:D:D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

chcialem jechac na zlot charytatywny i nie pojechalem bo mi hamulce siadly. Naprawilem dopiero wieczorem. W sobote imprezowalem wiec niestety zlot w niedziele wczesnie rano mi stasznie nie pasuje. Na ta 14 bym sie skusil ale nie rano. Czemu zlot nie odbyl sie np od 13 do 20 np?? Ja na nasze spoty nikomu nie nakazuje przyjechac. Co tydzien na zloty tez nie daje rady jezdzic. Jestesmy tez ludzmi i mamy rodziny i swoich bliskich. Nie moge caly czas zajomowac sie smochodem bo wiadomo jak jest. W miare moich mozliwosci, czasu i gotowki pojawiam sie na niektorych zlotach. A kontakt z bliskimi mam niestety tylko w weekendy ze wzgledu na dziwne godziny pracy... Zobaczcie zreszta jaki napiety jest klćndarz ze spotami czy zlotami na naszym forum. Praktycznie co tydzien cos sie dzieje. Raczej nie moge na wszystkie jezdzic.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Jeztom

zebyscie mnie
Gosia

samochodow bylo 230 :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

rozumie o co chodzi. My jsetsemy mlodym klubem uczacym sie na bledach. W zeszla sobote u nas byl spocik teraz znowu sobota miala byc i niedziela. Jak dla mnei za duzo dlatego wybralem sobote zeby zrobic cos dla dzieci z domu dziecka na ktorych byly zbierane pieniadze. Wjazd na zlot byl paltny wiec napewno nei chodzilo mi w ta niedziele o pieniedze lecz o czas. A planow wieczorem zeby jechac na nastepny zlot niestety nie potrafilem zmienic. Staram sie planowac cos wczesnie dlatego wybralem Zlot charytatywny w orzeszu na ktory i tak nie dojechalem z powodu awari w samochodzie. Ja pisze tylko w swoim imieniu i nie wiem jak u reszty klubowiczow bylo. Klub tak naprawde zaczal sie rozwijac od spotu w marcu wiec jestesmy niedoswiadczeni w organizacji na wieksza skale itd. Wiem ze w planach mam Podbeskidzie i jeszcze jeden zlot w czerwcu. Tyle wiem na dzien dzisiejszy. A co do rodziny to jeszcze swojej nie zalozylem, ale chodzi tez o innych bliskich nienalezacych do rodziny. Ja jezdze tak gdzie bede mial mozliwosc. Pozdro i dzieki za szczerosc, bo to naprawde wymaga poprawy z naszej strony ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
chester

Post autor: chester »

samochodow bylo 253 + ok. 20 z klubu BMW-mania.
Jeztom

Krzys pisze:Pozdro i dzieki za szczerosc
No ja zazwyczaj staram sie nie "owijac w bawelne" ;) pozdrawiam
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

Zlocik byl naprawde zacny zalowal bym jak bym nie pojechal.
:D oczyiscie popieram pozytywne wypowiedzi na temat "autodromu"
jeden feler ale to sie wytnie:troszke dziwnie sie opalilem na twarzy w okularkach przeciw slonecznych hahaha
Jeztom

kisol pisze:Zlocik byl naprawde zacny zalowal bym jak bym nie pojechal.
:D oczyiscie popieram pozytywne wypowiedzi na temat "autodromu"
jeden feler ale to sie wytnie:troszke dziwnie sie opalilem na twarzy w okularkach przeciw slonecznych hahaha
a mi na szyji wysiala komora i mam nieopalony pasek dookola :D
ODPOWIEDZ