. Ficek
2. Daniel
3. arass
4. KoNiK (jeśli można jechać samochodem w nie specjalnym stanie wizualnym
5. Idzi
6. SebA86 - ja też się zapisuje;)(jeśli nic mi oczywiście innego nie wyskoczy);)
7. jaco2085
8. pazura87 (pierwsze moje spotkanie, jesli można??)
9. Mussu z Lalinką
. Ficek
2. Daniel
3. arass
5. Idzi
6. SebA86 - ja też się zapisuje;)(jeśli nic mi oczywiście innego nie wyskoczy);)
7. jaco2085
9. Mussu z Lalinką
10. Pablo (na 90%)
. Ficek
2. Daniel
3. arass
5. Idzi
7. jaco2085
9. Mussu z Lalinką
10. Pablo (na 90%)
11. Senoy (jesli nic nie wykombinują mi w firmie + 1 sztuka e34 z kumplem (jak zdązy jego mechanik)
Bylimy dzis razem z Fickiem w mosirze i powiedzieli nam tak ze : popalic bedzie mozna miedzy 20:10 a 20:30 wiec o tej poze jesli sa palacze musze byc blisko sceny druga sprawa to taka ze na 90% nie bedziemy mieli miejsca zeby stac na plycie tak boiska tylko obok na parkingu niestety. Pytanie jeszcze jest takie kto by przedstawił nasz klub wyjsciem na scenie i zaprezentowaniem naszego klubu ??
idzi pisze:Bylimy dzis razem z Fickiem w mosirze i powiedzieli nam tak ze : popalic bedzie mozna miedzy 20:10 a 20:30 wiec o tej poze jesli sa palacze musze byc blisko sceny druga sprawa to taka ze na 90% nie bedziemy mieli miejsca zeby stac na plycie tak boiska tylko obok na parkingu niestety. Pytanie jeszcze jest takie kto by przedstawił nasz klub wyjsciem na scenie i zaprezentowaniem naszego klubu ??
idzi Ty jesteś dobry w przedstawianiu, byłeś w telewizji w Ficka cabrio więc się do tego nadajesz
eee załatwcie to miejsce nie dość że robimy im paradę itd to jeszcze miejsca nam nie dadzą Ficek negocjuj bo tak być nie będzie!
czyli jak nie mamy stac tam gdzie rok temu to gdzie mamy teraz stac. na murawe nie wpuszcza nas bo sie boja ze trafi sie taki ja i na trawie bedzie szalal
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE