mi tam odpowiada wodzisałw mozna jeszcze pomyslec nad gwarusiem ewentualnie jakis czas temu juz byla gadka zeby zrobic spota w miejscu gdzie wszyscy beda mieli w maire te same kilometry z dojazdem
pablo jedziemy do wodzia na przeciw pksu i przejmujemy ten lokal co tam stoi bezczynnie i przy okazji wyburzymy te przystanki ;P i bedzie miejsca że łoo ...
Rozmawialem z kilkoma osobami i zostalo jednoglosnie zdecydowane ze bedzie to gwarus wiec proponuje tak jak zwykle to bylo zima przy wyjazdach na gwarus spotkac sie okolo 16-16.30 w żorach pod tesco i smigac wszyscy razem co wy na to ??
Pablo pisze:Rozmawialem z kilkoma osobami i zostalo jednoglosnie zdecydowane ze bedzie to gwarus wiec proponuje tak jak zwykle to bylo zima przy wyjazdach na gwarus spotkac sie okolo 16-16.30 w żorach pod tesco i smigac wszyscy razem co wy na to ??
Ja również jestem za spotem w miejscu dostępnym dla wszystkich, w końcu będzie wspólnie a nie jedni tu a jedni tam ;p.. Gwaruś oki, tylko faktycznie tam jest kąpielisko i środek lata jakby nie było, ludzi może być dużo..