III zlot BTS'u - wstępne rozmowy i pomysły.

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Armageddon

III zlot BTS'u - wstępne rozmowy i pomysły.

Post autor: Armageddon »

Tak czytałem temat o organizacji II zlotu i pomyślałem sobie, że może już czas zacząć myśleć o III zlocie? Nauczyła mnie tego pewna firma w której pracowałem... Ledwo co została zakończona praca nad katalogiem produktów na jesień-zima, katalog nawet nie był wydrukowany, a już zaczynały się prace nad katalogiem produktów na wiosnę-lato. Wychodzili z założenia, że czym szybciej się zacznie tym lepiej bo więcej czasu jest na ew. zmiany i jest czas na poprawienie ew. komplikacji które by wyskoczyły gdzieś tam po drodze... I ja sądzę, że to naprawdę się sprawdza...

Moje propozycje co do miejsca zlotu to:
Rydułtowy ul. Strzody
Rybnik - Lotnisko Gotartowice
Rybnik - obok basenu Rudy tam gdzie kiedyś była giełda Rybnicka
Rybnik - parking Galerii Śląskiej wtedy można by poprosić władze o zamknięcie tego odcinka od ulicy Rudzkiej do Gliwickiej i można by było zrobić wyścigi równoległe :)
Racibórz - Stadion OSiR
Gliwice - teren giełdy Gliwickiej

Sponsorzy:

Royal Unibrew Polska Sp. z o.o. Browar Jędrzejów <- Producent Piwa Rybnicki Full Sponsor Dni Rybnika :) Myślę, że gdyby odbyło się to gdzieś na terenie Rybnika to ten sponsor także by się w to włączył :) Chociaż poza terenem Rybnika także może się włączy, nie zaszkodzi zapytać :)
Dralex <- Producent wyrobów z drewna. Można by było z nimi pogadać :) Od czasu do czasu sponsorują niektóre imprezy lokalne :)
Adanex <- Można się spytać :)
Elektrownia Rybnik <- Sponsor Dni Rybnika, może udało by się coś zdziałać u nich :)
Obejść jakieś Banki <- czasami sponsorują takie imprezy, a w zamian stawiają swoje namioty z reklamą :)
Zapytać firmy z żywnością o sponsoring - w zamian rozstawią swoje namioty na imprezie:)
No i może zapytać dealerów BMW?
Bawaria Motors Katowice
BMW-Sikora Bielsko Biała
A może samo BMW Polska?

Można też zapytać takie firmy jak Migrex, Premio, Wody Borucin, MineralPol ¯ywiec, Wielka ¯ywiecka, Tyskie, Ustronianka, Vatenfall, Orlen, Statoil, Shell, Bliska, BP, Lotos

Patroni Medialni:

Nowiny, Nowiny Raciborskie, Nowiny Wodzisławskie, Nowiny Rybnickie
Polecamy.net
TVN - Może ten nieszczęsny TVN w końcu zaprosić w końcu to 3 impreza będzie tego typu:)
TVS
TVP Katowice
Radio Helax
Radio RMF FM
Radio Zet
Radio Planeta
Radio eska
Magazyn Trends
Auto Świat
i ogólnie magazyny motoryzacyjne :)

O poprzednich sponsorach i patronach medialnych nie wspominam bo to oczywiste, że tzreba ich zapytać :)

Co do atrakcji to może do tego zrobić jakiś występ? Może jakiegoś DJ? Może jakieś gwiazdy POPu? Może jakiś pokaz laserów? Coś więcej niż tylko pokaz samochodów i nic więcej... Rano było by wszystko związane z samochodami, a wieczorem właśnie jakieś atrakcje nie związane już z samochodami, lub nie tak do końca związane :)

Może zróbmy jakiś trailer? Np tak jak to zrobili milosnicy VW?

TUTAJ tak mniej wiecej w środku strony jest taki trailerek:) Szczerze postarali się i ładny ten trajler :) Ten trajler można by było jakieś 2 miesiące przed zlotem dać patronom medialnym żeby wrzucili gdzieś między reklamy w TV albo na strony :)

Co do atrakcji to można by było dodać takie śmieszne konkurencje jak np.:

Rzut tarczą hamulcową :)
Rzut allufelgą:)
Rzut oponą:)

Albo takie jak:

Wybory Miss Zlotu
Najgłośniejszy wydech
Zmiana koła na czas
Ciągnięcie auta

Może znalazło by się jeszcze troszkę pomysłów, ale to może być za dużo jak na pierwszy raz :)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Armageddon,
Sporo pomysłów, ale wiekszosc jest juz ustalona... :/
Obrazek

A to wszystko wina admina ( &#865;° &#860;&#662; &#865;°)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

_Marcin_ pisze:Armageddon,
Sporo pomysłów, ale wiekszosc jest juz ustalona... :/
_Marcin_ kolega tutaj podaje pomysły na III ZLOT BTS-u (bo drugi to wiadomo juz kwestia zamknieta) ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
danielswd
Małopiszący

Post autor: danielswd »

jeszcze sie II nie odbyl a wy juz o III myslicie???
Armageddon

A no tak jak mówi kolega Przygoda mowa tutaj o III zlocie BTSu :) Czym szybciej się zacznie prace nad nim tym lepiej będzie dopięte wszystko na ostatni guzik na termin zlotu:)
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Pomysł fajny żeby już o tym rozmiawiać :) Jednak wyszystkie miejsca które wypisał kolega są ZA MAŁE!! Jeśli basen koło rudy pomieści 500 samochodów to ja mam kaktusa na ręce :P hehe

ALbo lotnisko w Gotartowicach... Gdzie? Na trawniku? Szczerze to nikt nie przyjedzie...

Giełda Gliwicka? Nikt Ci jej nie udostępni... Chyba że za 100 000zł które zarabiają co niedziele...
Armageddon

No właśnie na trawie na lotnisku... Przecież na całym lotnisku w gotartowicach zmieści się sporo samochodów :) Aaaa i nie basen koło Rudy tylko była giełda Rybnicka... Trzeba by było zobaczyć jak to tam teraz wygląda :)
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Na trawie kapa z wjeżdżaniem bo chyba nie wiesz Armageddon jakie tam są dziury :)

A była giełda rybnicka... Aktualnie jest tam boisko "Orlik" ze sztucznym oświetleniem :)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

jeszcze sie II nie odbyl a wy juz o III myslicie???
Dokładnie!!!

Moje małe niedopatrzenie z drugiej strony :((( bo myślałem, że koledze wskoczył o jeden klawisz za dużo.
Póki co dopiero drugi przed nami, a o kolejnym pomyślimy jak będziemy już po...
Nie???
Obrazek

A to wszystko wina admina ( &#865;° &#860;&#662; &#865;°)
Armageddon

Marcinie ale pomyśl, że czym szybciej zaczniemy o tym myśleć tym lepiej będzie dopracowany, może uda się więcej sponsorów zdobyć i zrobić większą tą imprezę... I trzeba pomyśleć o stałym terminie i jakimś stałym dobrym miejscu... ¯eby wpisać się w kalendarz imprez masowych na stałe, Tak jak np TUNEL ELECTROCITY, SUNRISE, to imprezy muzyczne, ale chodzi mi o przykład jak one wpisały się w kalendarz imprez masowych i każdy wie, że taka impreza odbędzie się co roku w danym miesiącu...
BRAGA

Post autor: BRAGA »

Może wydać wam sie głupie ale może msza na miejscu zlotu mogła by się odbyć
Armageddon

To właśnie nie jest głupie... Mogła by być msza ze święceniem samochodów :) Jak dla mnie nawet dobry pomysł :)
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

msza??!! to tak jakbym juz tam był
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

panowie nie przesadzajcie cholera.... msza
Armageddon