[E46] Instalacja ekranu 16:9

Czyli wszystko co dotyczy elektryki w naszych BMW!
larencase
Małopiszący

[E46] Instalacja ekranu 16:9

Post autor: larencase »

Witam serdecznie, interesuje mnie kupno e46 najlepiej 320d 150 KM z roku 2002. Obecnie jeźdzę e39 530d individual i przyzwyczaiłem się do ekranu TV/NAVI... w swoim przyszłym aucie też bym chciał mieć ekran lecz w e46 występuje on rzadko. Tak więc zwracam się z zapytaniem do kolegów z doświadczeniem jakie są koszta i czy istnieje możliwość instalacji ekranu 16:9 wraz z wszystkimi opcjami (TV Board computer, NAVI, CODE itd) w e46. Nie chce za bardzo eksperymentować z jakimiś radiami z allegro które mają wyświetlacz kolorowy, chce żeby wszystko przypominało oryginał.
Bayerische Motoren Werke
Pablo

Post autor: Pablo »

co do kosztow montazu to ci nei powiem ale kumpel w najblizszym czasie bedzie u siebie wyciagał cały komplet takze bedzie do sprzedania jak cos to PW
larencase
Małopiszący

Post autor: larencase »

Kolego "pablo" ale wydaje mi się że trzeba kupić wtedy wszystko żeby działało t.zn: ekran okablowanie, zmieniarke DVD i możliwe że jeszcze coś. Nie znam się na elektronice więc boje się że mój zakup może okazać się nie potrzebny. Dlatego proszę o pomoc techniczną :)
Bayerische Motoren Werke
Pablo

Post autor: Pablo »

No ja mowie o pełnym komplecie bo on rezygnuje z ori zestawu na rzecz alpine 2 din w zestawie jest cale okablowanie monitor wszystkie sterowniki czytniki itp aktualnjie jeszcze smiga w autku
ODPOWIEDZ