[E36] NoName 328i Coupe

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Post autor: noname »

Kod: Zaznacz cały

mysle ze budzzet budowy z 328i na m3 przekroczy 40tys i to napewno nie o 5tys pln
Nie liczac kompresora ! cala reszta modów + nowym lakierem i felgi ktore sa ponizej wyjdzie mnie duzo mniej niz 40 tys :) Wszystkie czesci juz mam , od 17stego sierpnia po powrocie z urlopu zabieram sie ostro za robote :)

Pierwsze gadzety juz sa :) OZ breyton od Kujona :) narazie 4x8.5" 18stki . W poniedzialek pierwsze przymiarki , jesli bedzie z tylu jeszcze troche miejsca to bedzie przód 8.5" rant 2.5" tyl 9" rant 3" . Powiem wam ze Felga na zywo robi niezla robote , duzo ladniejsza niz moje hamanny :) Najprawdopodobniej pojda w pełna polerke.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

kurde mam smaka na e36 gdy widze co ty robisz z tymi kebabami :mrgreen: widzialem ta felge na aucie , jest kozak !! bo luzem nie daje efektu
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

no fela piekna :mrgreen:
jacky28

Post autor: jacky28 »

felga miażdży a w pełnej polerce to bedzie kosmos :bmw:
kocik

Post autor: kocik »

no bedzie bardzo grubo :m: :m: :m:
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

Autko idealne i tak ją zostaw,szkoda niszyc dobre 328i, bo jest ich tak samo zadko jak m3. Nigdy z niej nie zrobisz M3 bo jest duzo zmian i w karoseri, których nie widac od razu, a takie składaki to potem sami wiecie jak jest, nigdy wszytko dobze nie poskładane, przeróbki itd. Potem wszytsko treszczy i sie rozpada. Zawias ma racje nie wyjdzie to taniej. Pozdrawiam
IVAN

Post autor: IVAN »

Wszyscy go namawiacie do pozostania przy tym co jest a ja noname rozumie, jedni wolą coś kupić i sie tym cieszyć a ini wolą zrobić cos mało spotykanego no i własną pracą to stworzyć to jest wlaśnie to :bmw: :grin: pozdrawiam i życze udanego projektu :mrgreen:
DAREX

Post autor: DAREX »

Noname się zamienił za sedana + koleś mu dopłacił :)
Ku gwoli wyjaśnienia :P
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

Autko idealne i tak ją zostaw,szkoda niszyc dobre 328i, bo jest ich tak samo zadko jak m3. Nigdy z niej nie zrobisz M3 bo jest duzo zmian i w karoseri, których nie widac od razu, a takie składaki to potem sami wiecie jak jest, nigdy wszytko dobze nie poskładane, przeróbki itd. Potem wszytsko treszczy i sie rozpada. Zawias ma racje nie wyjdzie to taniej. Pozdrawiam
Uwielbiam takie gadki ludzi ktorzy nigdy tego nie przerabiali :) Koszt coupe 328i 15 tys , koszt anglika m3 16 tys. czyli 31 tys. z anglika bierzesz zawias . silnik , naped, chlodzenie . A reszte opychasz do zyda. Wiec spokojnie mozna sie wyrobic w 30 tys.

Pozatym co ci bedzie trzeszczalo jesli wymienisz caly naped , hamulce i silnik ? Nie rozumiem twojego myslenia.

Nigdy z niej nie zrobisz M3 bo jest duzo zmian i w karoseri, których nie widac od razu, a takie składaki to potem sami wiecie jak jest, nigdy wszytko dobze nie poskładane, przeróbki itd
Jakie sa jeszcze zmiany w karoseri miedzy 328 w m-pakiecie a m3 ?

P.s nie robie z tego auta m3 ! Robie szybkie 328 coupe z s50 :D
LUCKY
Zaawansowany forumowicz

Post autor: LUCKY »

co niektórzy nie rozumieja tego co robisz chyba nie widzieli twojego sedana i tego co z nim zrobiles. Pozdro
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
Pietrek ///M3evo

Post autor: Pietrek ///M3evo »

[quote="noname"]

Uwielbiam takie gadki ludzi ktorzy nigdy tego nie przerabiali :) Koszt coupe 328i 15 tys , koszt anglika m3 16 tys. czyli 31 tys. z anglika bierzesz zawias . silnik , naped, chlodzenie . A reszte opychasz do zyda. Wiec spokojnie mozna sie wyrobic w 30 tys.

Pozatym co ci bedzie trzeszczalo jesli wymienisz caly naped , hamulce i silnik ? Nie rozumiem twojego myslenia.
Jakie sa jeszcze zmiany w karoseri miedzy 328 w m-pakiecie a m3 ?

Nigdy z niej nie zrobisz M3 bo jest duzo zmian i w karoseri, których nie widac od razu, a takie składaki to potem sami wiecie jak jest, nigdy wszytko dobze nie poskładane, przeróbki itd
Z doświadczenia mają na 100% wzmocnione mocowanie mosta do nadwozia w tych 4 miejscach blacha jest grupsza, przednie kielichy maja inne pochylenie bardzo dobrze widoczne gołym okiem, no a z forum mozna sie dowiedziec a nawet popytac tych co juz przekładki robili ze po 2-3 latach było dużo problemów. No i drzwi aluminiowe ale to mozna łatwo zmienic. Wymieniłem tylko te ważne żeczy.
Ale nie pisałem tego posta by sie kłucic, Chętnie zobacze efekt końcowy
Powodzenia w modyfikacjach i czekamy na fotki Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
noname
Zaawansowany forumowicz

wymieniles wszsytkie roznice ktore sa w zwyklym coupe a m3 . Porownam pochylenie tych kielichów miedzy zwykla coupe m3 pozniej. ale z tego co wiem to sa takie same ! roznica jest tylko w wahaczch i gornych mocowaniach amora .
DAREX

Post autor: DAREX »

noname pisze:wymieniles wszsytkie roznice ktore sa w zwyklym coupe a m3 . Porownam pochylenie tych kielichów miedzy zwykla coupe m3 pozniej. ale z tego co wiem to sa takie same ! roznica jest tylko w wahaczch i gornych mocowaniach amora .
Co do kielichów to prawda więc noname nie pozostaje Ci nic innego tylko przespawać ćwiarę z anglika do coupe :lol:
Zablokowany