[E39] Biała Dama Majk'a
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
[E39] Biała Dama Majk'a
Jako że postanowiłem zapisać się do tak szacownego grona jakim jest forum BTS chciałbym zaprezentować moje wozidło BMW 525TDS. Samochód sprowadzony z Niemców rok temu . Jestem jego drugim nabywcom w kraju. Autko kupiłem od prywatnej osoby(powiedział wprost co go jeszcze boli a co już nie ) Jest to mój drugi pojazd wcześniejszą młodzieńcze rajdowe zapędy rozładowałem na Fiacie Bravo ten to już zupełnie coś innego. Ma mi służyć do normalnej codziennej jazdy bez przeginania bo to może potem zaboleć.
Autko jest maści białej-albinos wydany na świat w 1996r. Przebieg 218000(podobno ale jakoś w to nie wierze )
Wyposażenie:
-dwie poduchy
-klima dwustrefowa
-kontrola trakcji
-ABS
-wielofunkcyjna kierownica
-pełna elektryka
-czujnik deszczu
-centralny zamek
i to w sumie było by na tyle.
Obecnie stoi na felgach 15 oponki 225/60 ale za niedługo się to zmieni
Ma kilka drobnych mankamentów ale to w sumie drobnica typu odpryski na lakierze i inne mniejsze pierdoły.
Generalnie jestem zadowolony z mojego nowego zakupu. Autko pozytywnie zaskoczyło mnie w drodze powrotnej do domciu. Na trasie Kluczbork-Jastrzębie+trochę kręcenia się po mieście (w sumie 200km z drobnymi) wypił 6,5l ON/100km
A tak wygląda.
Autko jest maści białej-albinos wydany na świat w 1996r. Przebieg 218000(podobno ale jakoś w to nie wierze )
Wyposażenie:
-dwie poduchy
-klima dwustrefowa
-kontrola trakcji
-ABS
-wielofunkcyjna kierownica
-pełna elektryka
-czujnik deszczu
-centralny zamek
i to w sumie było by na tyle.
Obecnie stoi na felgach 15 oponki 225/60 ale za niedługo się to zmieni
Ma kilka drobnych mankamentów ale to w sumie drobnica typu odpryski na lakierze i inne mniejsze pierdoły.
Generalnie jestem zadowolony z mojego nowego zakupu. Autko pozytywnie zaskoczyło mnie w drodze powrotnej do domciu. Na trasie Kluczbork-Jastrzębie+trochę kręcenia się po mieście (w sumie 200km z drobnymi) wypił 6,5l ON/100km
A tak wygląda.
Ostatnio zmieniony 2011-03-12, 20:08 przez Majk, łącznie zmieniany 12 razy.
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "