Wirusy na forum i ine utrudnienia
chłopaki coś sie jednak cały czas dzieje, w domu avast mi pokazuje komunikat !!updatedate.cn!! a w pracy norton pokazuje że zablokowano niedawną próbę ataku na ten kompute. Sprawdżcie to
Pozdrawiam
[ Dodano: 20 Lipiec 2009, 15:12 ]
JE¯ELI CHODZI O TO ZAGRO¯ENIE WŁAMANIEM DO KOMPÓW TO PODAJE NAMIARY:
Atakujący komputer: q5v.ru ( IP 92.51.146.237, port 8080 )
zagrożenie typu : HTTP Acrobat.PDF Suspicious Title Download 3
Pozdrawiam i miejmy nadzieję że jakoś teu zaradzicie
Pozdrawiam
[ Dodano: 20 Lipiec 2009, 15:12 ]
JE¯ELI CHODZI O TO ZAGRO¯ENIE WŁAMANIEM DO KOMPÓW TO PODAJE NAMIARY:
Atakujący komputer: q5v.ru ( IP 92.51.146.237, port 8080 )
zagrożenie typu : HTTP Acrobat.PDF Suspicious Title Download 3
Pozdrawiam i miejmy nadzieję że jakoś teu zaradzicie
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
my juz nad tym jakis tydzien roboczy siedzimy juz mi google chrome nie blokuje strony a AV nic nie pokazuje wiec myślę że powinno działać, przy okazji wyczyscilismy ftp ze zbędnych pierdołek i poprawiłem troszke html bo w IE nie było tak jak być powinno.
Mam nadzieję że tak już nie będzie, przy najbliższym zebraniu ustalimy jakaś porządną politykę bezpieczeństwa żeby sie upewnić co i jak.
Aha a te ataki to tak naprawde to AV wykrył ze coockie jest zainfekowany i poprostu nie dał im sie zapisac na Twoj dysk i przy okazji wywalił komunikat ze Ci ocalił życie i komputer .
Mam nadzieję że tak już nie będzie, przy najbliższym zebraniu ustalimy jakaś porządną politykę bezpieczeństwa żeby sie upewnić co i jak.
Aha a te ataki to tak naprawde to AV wykrył ze coockie jest zainfekowany i poprostu nie dał im sie zapisac na Twoj dysk i przy okazji wywalił komunikat ze Ci ocalił życie i komputer .
aha i prosil bym rowniez aby osoba ktora wykryje jakies nieprawidlowosci opisala bardziej szczegolowo to co sie stało, mam tu na mysli, podanie miejsca np. wszedłem na stronę glowną albo na www.bts-bmw.pl.
............... pozdrawiamy administratorzy
............... pozdrawiamy administratorzy
No wiem wiem że była przerwa techniczna bo do 17 to w zaden sposób nie mogłem wejść na stronewczoraj to bylo wczoraj , nawet przerwa techniczna była, dziś już jest nowy dzień i jak od dzisiaj cos wystąpi to piszcie
narazie jest oki
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia