MIRAS pisze:obowiazkowy jest wyjazd na slub przygody .... jest okazja dla wszystkich nowych klubowiczy i aspirujących do grona klubowiczy ze zaczać przygode z BTS
DZIEKI MIRAS
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
MIRAS pisze:obowiazkowy jest wyjazd na slub przygody jak ktos pracuje to ok ale jak moze i jest na miejscu to nie ma wymówki bede pamietał kto był a kto nie i jest okazja dla wszystkich nowych klubowiczy i aspirujących do grona klubowiczy ze zaczać przygode z BTS
Miras mam nadzieje żę sie poznamy, myślę żę będziesz pamiętał że byłem na ślubie Przygody, spocik mam zaliczony, czekam teraz jeszcze na zlot BTS
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
o slubie przygody byl znak miesiac jak nie wiecej wczesniej , a wy mowicie o pracy , swiadczy to tylko o waszym zaangazowaniu i wzięciu sprawy w powage ... dla mnie to zadna wymówka a napewno smieszna wymowka
LUDZISKA NA SPOTY MO¯NA JECHAć LUB NIE NA ZLOTY Z WYJ¡TKIEM NASZEGO TE¯ NIE MUSICIE JECHAć ALE KOLEGE W TYCH TRUDNYCH MOMENTACH TRZEBA WESPRZEC I BYć Z NIM W TAKIEJ TRUDNEJ CHWILI BO KA¯DEMU MO¯E SIE TO ZDARZYć