[Exx] bmw wycofuje sie z F1 !!! kubica w ferrari ??
- Jacko
- Zaawansowany forumowicz
[Exx] bmw wycofuje sie z F1 !!! kubica w ferrari ??
http://sport.onet.pl/0,1248769,2016879,wiadomosc.html
jak myślicie, co bedzie z bmw w F1 czy powróci ???
jak myślicie, co bedzie z bmw w F1 czy powróci ???
Brytyjska gazeta donosi, iż istnieje szansa na to, by Polak zadebiutował w barwach Ferrari już w najbliższym Grand Prix Europy w Walencji. Notowania polskiego kierowcy rosną, zwłaszcza, że powrót do F1 wykluczył Michćl Schumacher, który nie jeździł jeszcze nowym bolidem Ferrari i nie chce narażać swojego statusu - legendy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
BMW musiało podjąć taką decyzję, w tym sezonie nie istnieje, reszta dała wielki krok naprzód a inżynierowie z BMW zostali praktycznie przy takich samych rozwiązaniah co w sezonie poprzednim, nieznacznie zmienił sie tylko wygląd bolidu.
Lepiej włożyć kasę na coś innego niż inwestować w F1 której losy są i tak policzone.
Myślę że część ekip może zrobić to samo i założyć własną ligę wyścigów, co w planach było już dawno.
Bernie Eccleston może za niedługo obudzić się z ręką w nocniku
A co do Kubicy wielce prawdopodobne że przejdzie do Ferrari, Massa chyba nie da rady aczkolwiek poczekajmy na wypowiedzi lekarzy
Lepiej włożyć kasę na coś innego niż inwestować w F1 której losy są i tak policzone.
Myślę że część ekip może zrobić to samo i założyć własną ligę wyścigów, co w planach było już dawno.
Bernie Eccleston może za niedługo obudzić się z ręką w nocniku
A co do Kubicy wielce prawdopodobne że przejdzie do Ferrari, Massa chyba nie da rady aczkolwiek poczekajmy na wypowiedzi lekarzy
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
moim zdaniem może i dobrze się stało, Kubica przejdzie do innego teamu - oby lepszego a na bazie teamu BMW powstanie pewnie inny pod patronatem Saubera
Ostatnio zmieniony 2009-07-30, 11:42 przez Sławek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek może i tak, ale jest jeszcze jedna opcja przejścia Kubika do Ferrari, ponieważ Raikkonen odchodzi do WRCTomek pisze:Z tego co wyczytałem to Massę zastąpi był mistrz Świata Michćl Schumacher!!
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia