Jak w temacie Pytanko numer 1. Lata mi klamka zewnętrzna od strony kierowcy (prawdopodobnie śruba się poluzowała) i chciałbym wiedzieć jak ściągnąć tapicerkę z drzwi? Czy są tam gdzieś jakieś poukrywane śruby czy wystarczy pociągnąć ją i sama odejdzie bo nie chciał bym czegoś pourywać.
Pytanko numer 2. Jak wyciągnąć oryginalne radio z deski rozdzielczej? Czy jest jakaś kolejność w ściąganiu najpierw komputer potem CD czy wystarczy samo CD wyjąć bo musiał bym oblukać jaki mam model radyjka
Z góry dziękuje za pomoc.
Ps. Nie wiem czy w dobrym dziale wrzuciłem temat jak co to niech mod go przeniesie tam gdzie trzeba
[E39] Dwa pytania z serii jak ściągnąć ?
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
[E39] Dwa pytania z serii jak ściągnąć ?
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Odpowiedz na pytanie numer 2:
w pierwszej kolejnosci wyciag sobie pokretlo (wystarczy pociagnac do siebie),w otworze po pokrentle po prawej jest zapadka ktora nalezy przesunac w bok i po tym manewrze powinna wyjsc dolna czesc radia.
w drugiej kolejnosci nalezy wykrecic dwie srubki ( imbus ) znajduja sie one w dolnej czesci gornego elementu. sruby te luzuja boczne uchwyty gornej czesci radia. kolejno po tej czynnosci wyciagamy do siebie radio.
w pierwszej kolejnosci wyciag sobie pokretlo (wystarczy pociagnac do siebie),w otworze po pokrentle po prawej jest zapadka ktora nalezy przesunac w bok i po tym manewrze powinna wyjsc dolna czesc radia.
w drugiej kolejnosci nalezy wykrecic dwie srubki ( imbus ) znajduja sie one w dolnej czesci gornego elementu. sruby te luzuja boczne uchwyty gornej czesci radia. kolejno po tej czynnosci wyciagamy do siebie radio.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... de_airbag/
Z lewymi drzwiami będzie podobnie.
Z lewymi drzwiami będzie podobnie.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Majk
- Zaawansowany forumowicz
Dzisiaj zabrałem się za rozbiórkę drzwi i wszystko poszło sprawnie Jak by ktoś jednak chciał dokładnie zobaczyć jak to się robi tutaj jest to ładnie pokazane http://www.youtube.com/watch?v=zEZ-bcEY ... re=related
pozdro
pozdro
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "