byle byscie sie wyrobili , tak jak pisze 12:00 na Kresowej a o 12:10 wyjazd , ja niebede mial potem czasu bo musze wódke rozdawać żulom pod Klatką itd.
zawias pisze:byle byscie sie wyrobili , tak jak pisze 12:00 na Kresowej a o 12:10 wyjazd , ja niebede mial potem czasu bo musze wódke rozdawać żulom pod Klatką itd.
Myśle tak 30 - 40 min drogi nie wliczajac fotoradarów i " komarów " czajacych sie w krzakach
12:10 wyjazd i ani Minuty dluzej nie czekam wybaczcie ale napięty grafik , juz i tak mam Spinke na chacie ze zamiast siedzieć w domu to bede jezdzil autem
Krisstoff, Pablo czy ktokolwiek inny z okolic Wodzia, Rydułtów czy innych wiosek proponuje zatem spotkanie na wodzisławskim MC o 10 40 i razem ruszymy na ¯orską Biedronkę
Ja też bardzo chciałem pojechać, ale zbiegło się to z weselem moich bliskich znajomych i którym też nie wypada nie towarzyszyć więc raczej będę miał ciężko żeby wyrobić na 11 do żor ;/ a szkoda...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
Kubok pisze:Krisstoff, Pablo czy ktokolwiek inny z okolic Wodzia, Rydułtów czy innych wiosek proponuje zatem spotkanie na wodzisławskim MC o 10 40 i razem ruszymy na ¯orską Biedronkę
Nie wiem czy się wyrobię na 10:20, ale postaram się być, jednak jak nie będziecie widzieli mojej srebrnej e46 to nie czekajcie.
MIRAS wygodniej mi będzie jechać z tą ekipą z wodzisławia więc z Toba nie pojade.