[e36] 325 coupe od Siwego
[e36] 325 coupe od Siwego
Witam. Po przygodzie z jedną bmw kupiłem alfe 156 v6, ale to nie było to więc powróciłem do jedynej słusznej marki. Wybór padł oczywiście na najlepszą moim zdaniem budę coupe. Po dość długim poszukiwaniu i obejrzeniu paru strucli zdecydowałem się na bawarkę kumpla. Jest po delikatnych przeróbkach, które pewnie nie wszystkim wpadną w gust. A więc:
-bad look (prawdopodobnie bedzie zastąpiony zwykłą maską)
-delikatnie poszerzona buda
-tylna klapa wygładzona
-sportowe zawieszenie
-felgi OZ futura 8,5 przod, 10 tyl oczywiście 17zoll
-wnętrze w czarnej skórze, jakaś sportowa kierownica momo
Pewnie coś pominąłem, ale to sami wyłapiecie.
Plany: Doprowadzić do jak najlepszego stanu, jak wyżej napisane org maska i grill, dymione kierunki, w zimie rozkręcenie felg z wymianą śrubek na nowe i odświeżenie. Z braku finansów na dzień dzisiejszy ten sezon przejeżdże w takim stanie wizualnym jaki jest aktualnie.
poniżej kilka fotek
foto środka
-bad look (prawdopodobnie bedzie zastąpiony zwykłą maską)
-delikatnie poszerzona buda
-tylna klapa wygładzona
-sportowe zawieszenie
-felgi OZ futura 8,5 przod, 10 tyl oczywiście 17zoll
-wnętrze w czarnej skórze, jakaś sportowa kierownica momo
Pewnie coś pominąłem, ale to sami wyłapiecie.
Plany: Doprowadzić do jak najlepszego stanu, jak wyżej napisane org maska i grill, dymione kierunki, w zimie rozkręcenie felg z wymianą śrubek na nowe i odświeżenie. Z braku finansów na dzień dzisiejszy ten sezon przejeżdże w takim stanie wizualnym jaki jest aktualnie.
poniżej kilka fotek
foto środka
Ostatnio zmieniony 2010-09-01, 16:26 przez SiwySeba, łącznie zmieniany 1 raz.
Auto ładne tylko zadbać i doprowadzić do stanu takiego jak ma być ):) ..... poprzedni wlaściciel poszedł w jakimś dziwnym kierunku ..... felgi już masz ):) tylko trzeba maske wymienić , grill , klapke wlewu pomalować i bedzie malinowo !!!
Ostatnio zmieniony 2009-08-09, 21:24 przez dawidos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
a mi sie maska podoba, klapka szpeci troszke ale bez przesady, silnik super, popraw nerke bo krzywo, fele konkret ! , kolor ok, sprzedaj mi rozporke
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance