Gdzie widziano klubowiczów/użytkowników forum :)
Dawid i maniaczka okolo południa u mnie pod domem, od 15 do jakiejs 18-19 adamwsb u mnie na palcu->pod moim sklepem i na wałach, na wałach adamwsb Pele przymo Kubok Krzyś sky driver poniej u mnie na placu Kubok Pele Armageddon i Przymo jakaś godzinke pozniej znowu u mnie na placu Przymo darex Dawid maniaczka Marko Kubok i Pele az do teraz
dokładniePablo pisze:Dawid i maniaczka okolo południa u mnie pod domem, od 15 do jakiejs 18-19 adamwsb u mnie na palcu->pod moim sklepem i na wałach, na wałach adamwsb Pele przymo Kubok Krzyś sky driver poniej u mnie na placu Kubok Pele Armageddon i Przymo jakaś godzinke pozniej znowu u mnie na placu Przymo darex Dawid maniaczka Marko Kubok i Pele az do teraz
[ Dodano: 17 Sierpień 2009, 00:43 ]
ano byłem coś wszamać ale Ciebie nie widziałemTweety87 pisze:Przymo w okolicach Ankara kebab w Wodzisławiu ok 19.40 i jesli sie nie myle to Krzysiowe E36 w Czechach na parkingu przy KFC , przy autobahnie ok 17.
- El Diablo
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Krótko, zwięźle i na temat DDDPablo pisze:Dawid i maniaczka okolo południa u mnie pod domem, od 15 do jakiejs 18-19 adamwsb u mnie na palcu->pod moim sklepem i na wałach, na wałach adamwsb Pele przymo Kubok Krzyś sky driver poniej u mnie na placu Kubok Pele Armageddon i Przymo jakaś godzinke pozniej znowu u mnie na placu Przymo darex Dawid maniaczka Marko Kubok i Pele az do teraz