Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
mi tez tak sie dzieje. Wiec nie ma co sie martwic. A tak z oT, franz bierze ci olej?? Bo sotatnio jak na spota jechalismy to zobiles zaslone dymna, hehe
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
bierze i to badzo duzo ale pierscionki juz mam kupione a gumy na zaworach juz wymienione tylko ze dopiero bede pierscionki zakladal podczas zimy bo beda takze male przerobki silnika
panowie mi kiedys tez smierdzialo spalinami w aucie E30 a wydech mialem caly spawany (nie skrecany) i okazalo sie ze ciagnie przez uszczelke bagaznika jak samochod jechal jakies zawirowania sie tworzyly poprawilem i dziala ale podstawa trzeba sprawdzic szczelnosc wydechu
mi tez bierze okolo 0,5 litra na tysiac , lecz jezdze jak swir , ale przeczytalem kiedys ze jesli bmw bierze wiecej niz 1,5 litra na tysiac to wtedy trzeba sie zaczac martwic.
Jako ciekawostke powiem ze mialem kiedys e28m30b25 i brala jedynie 0,5-0,6 litra od wymiany do wymiany i to przy przebiegu 320 tysiecy
cos czuje ze wiem jaka byla przyczyna spalania oleju przez moj samochod. Za miesiac bede wiedzial na 1000%. Bez ingerencji w silnik chyba spalanie oleju wyniesie 0 albo jakies pare kroplek
- PORA�AJ�CE
raz mialem problem ze mi za duzo oleju wchodzilo. I caly nadmiar chyba sie spalal. Teraz mam caly czas na minimum stanu i dalej narazie nie ubywa Zobaczymy za miesiac Cos mam chyba z bagnetem albo z ta rurka. Moze jest za wysoko osadzona ale nie dalo sie jej juz obnizyc.
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:raz mialem problem ze mi za duzo oleju wchodzilo. I caly nadmiar chyba sie spalal. Teraz mam caly czas na minimum stanu i dalej narazie nie ubywa Zobaczymy za miesiac Cos mam chyba z bagnetem albo z ta rurka. Moze jest za wysoko osadzona ale nie dalo sie jej juz obnizyc.