dzis robilem do 20 wiec lipa chyba ze spoty zrobimy w pozniejszych godz. chocby 21
pozdrawiam
po za ty jak jest propozycja spotu w dany dzien to co nie ktorzy zanim odczytaja posta
to juz jest po wszystkim
Jeżeli chodzi o mnie to nie ma problema dzisiaj o 20 na Jarze Mogę się spóźnić ale będę. Mam też pewną propozycję. Można by zrobić takie co tygodniowe spoty w wybrany konkretny dzień i godzinę. Wiadomo nie zawsze będzie to wszystkim pasować ale był by punkt odniesienia np. co czwartek o 19 (dzień i godzina przykładowe nie brać pod uwagę).Co o tym myślicie?
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Majk pisze:Jeżeli chodzi o mnie to nie ma problema dzisiaj o 20 na Jarze Mogę się spóźnić ale będę. Mam też pewną propozycję. Można by zrobić takie co tygodniowe spoty w wybrany konkretny dzień i godzinę. Wiadomo nie zawsze będzie to wszystkim pasować ale był by punkt odniesienia np. co czwartek o 19 (dzień i godzina przykładowe nie brać pod uwagę).Co o tym myślicie?