Daniel pisze:Musimy byc tam o 8:00 zeby wszystko po dokańczać w organizacji a jak wyjedziemy o 7:40 to nie zdazymy tak wiec moja propozycja to twardo 7:00 pod billa a wyjazd spod bili 7:20
Panowie z D¡BROWY GÓRNICZEJ i okolic zbiórka na MCDonaldzie jutro przed 7 potem jedziemy na Orlen koło AUCHAN SOSNOWIEC i razem na Rydułtowy, chyba tak będzie najlepiej bo o 7:20 wyjezdzamy z SOSNOWCA
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Daniel pisze:Musimy byc tam o 8:00 zeby wszystko po dokańczać w organizacji a jak wyjedziemy o 7:40 to nie zdazymy tak wiec moja propozycja to twardo 7:00 pod billa a wyjazd spod bili 7:20
Przygoda pisze:djmario tak jak piszesz o 7:20 wyjezdzamy z ORLENA przy AUCHAN Sosnowiec
Dodajcie, ze organizatorzy, cala reszte ktorym sie nie chce wstawac tak wczas zapraszamy na 8:00 na lotosa przy ul orlat lwowskich w sosnowcu 8:30 wyjazd
Przygoda pisze:djmario tak jak piszesz o 7:20 wyjezdzamy z ORLENA przy AUCHAN Sosnowiec
Dodajcie, ze organizatorzy, cala reszte ktorym sie nie chce wstawac tak wczas zapraszamy na 8:00 na lotosa przy ul orlat lwowskich w sosnowcu 8:30 wyjazd
ZBIORKA 6:50 NA MAC'U W D¡BROWIE GÓRNICZEJ I JEDZIEMY DO SOSNOWCA A POTEM DO CELU, RESZTA CZYLI ZASPANI I CI KTORZY NIE ZDARZYLI na 8:00 na lotosa przy ul orlat lwowskich w sosnowcu 8:30 wyjazd
DJMARIO 662016164 POZDRO I DO ZOBACZENIA NA MIEJSCU
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
dawidos pisze:to ja mam pomysl ... Wszczyscy którzy pojadą przez Pszczyne to proponuje tam bedzie zbiórke pod Kauflandem tak jak ostatnio około 8.30 , pozniej jedziemy do ¯or pod c.h. Auchan około 9.00 , nastepnie do Rybnika na dworzec , i całą ekipą dalej .... Co wy na to ?????