Wrażenia po II Zlocie BTS-u

Wszelkie szczegóły dotyczące Zlotu
adam2842

Post autor: adam2842 »

Zlot ogólnie był bardzo fajny:) Miejmy nadzieje,że za rok bedzie jeszcze wiecej Bawarek :m: :bmw:
I jedyne co było źle zorganizowane to zgodze sie tu z BlooMen,że konkurs na najładniejsze auto zlotu powinien być podzielony na kategorie wiekowe-starsze auta osobno i nowsze też osobno-w obu kategoriach powinny być wybierane po 3 najładniejsze auta.Niby na kartce z programem pisało,że bedzie to podzielone,ale całkiem inaczej było w rzeczywistości..
Pozdrawiam wszystkich :wink:
adamwsb
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: adamwsb »

mi sie bardzo podobalo :) minusem byly problemy w dostawie pradu do sprzetu i nie zawsze bylo dobrze slychac ale reszta jak dla mnie super :) dzieki wszystkim za przybycie i za tak mila atmosfere :bmw: :bmw:
Zbyszko666
Małopiszący

Post autor: Zbyszko666 »

Wrażenia po zlocie bardzo fajne jak i moje nastawienie ,że coś się dzieje fajnego pozytywnego i ciągle jest to rozwijane co roku miejmy nadzieję będzie coraz lepiej. Można właśnie powiedzieć,że czasami nie było nic słychać,ale cóż zdarza się. Co do samych kategorii to już się wyżej wypowiedzieli ,lecz zastanawia mnie pewna rzecz - dlaczego ludzie nie rozumieją po polsku:| że mają schodzić z wysepki i na przyszły rok moze pomyśleć o typowych barierkach ,a nie o taśmie.. takie moje skromne zdanie.

Czekam jeszcze na wątek galeryjny:)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

Jedynym powaznym minusem bylo to ze zabraklo dla nas barierek ktore mialy byc ze wzgledu na koncert ktory byl powiazany z Dniami Rydultow.
Zbyszko666 pisze:na przyszły rok moze pomyśleć o typowych barierkach ,a nie o taśmie
nie musze chyba tlumaczyc czemu ich nie bylo ;)

Co do gastronomi to byla, ale niestety przez te zmiany terminow nie kazdemu pasowalo. Co do najladniejszego auta zlotu to byly male problemy ale jakos dalismy rade mimo ze inaczej bylo w planie. No coz, czasem trzeba cos zmienic. Nie kazdemu mozna wygodzic w 100%. Co do smyczy czy jakichs bajerow, to tez mozna czasem komus nie wygodzic, bo jedni sie zala ze naklejek nawet pamiatkowych nie dali a jednym naklejka to za malo. Uczymy sie na wlasnych bledach wiec za rok w czyms napewno sie poprawimy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
DREE
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DREE »

Szczerze???? To było ogieńńń!!!!Ukłon w strone Taxi Drift i Pelego,Banana i innych...co palili laczka i dostarczali wrażeń,oby w przyszlym roku bylo wiecej takich ludzi. Jeśli chodzi o odgrodzenie toru od publiczności j/w...W przyszlym roku bedzie lepiej...zobaczycie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dziekuje wszystkim co sie zjawili i pozdrawiam :bmw: :bmw: :bmw:
Dagens

Post autor: Dagens »

Było super :) i czekam na nastepny...:)
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

ogólnie było dobrze i chyba wszystkim gościom się podobało co najważniejsze, a martwić się tym czy za rok będzie pele i banan nie mam zamiaru ;)
DAVID 07
Małopiszący

Post autor: DAVID 07 »

Wciepnijcie jakieś foty :D
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Artur330d

Post autor: Artur330d »

Zlot jak dla mnie bardzo ciekawy, kupa samochodów, dużo ludzi, fajne uprzejme towarzystwo, miejscówy lepszej nie można znaleźć, bo ta jest idealna i dużo innych plusów. Z minusów to zauważyłem 2, a mianowicie poruszany już temat braku barierek a drugi to trochę zamieszania w konkursach. Z góry przepraszam za to, że piszę o minusach, bo za przeproszeniem G***O robiłem tylko przyjechałem na zlot, ale w przyszlym roku sobie zalatwię wolne i pomoge w organizacji.

PS: Proszę któregoś z adminów o namiary na numer konta bo chciałbym wpłącić troszkę grosza na BTS - mam naklejki i trzeba się rozliczyć.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Dawid pisze:Szczerze???? To było ogieńńń!!!!Ukłon w strone Taxi Drift i Pelego,Banana i innych...co palili laczka i dostarczali wrażeń,oby w przyszlym roku bylo wiecej takich ludzi. Jeśli chodzi o odgrodzenie toru od publiczności j/w...W przyszlym roku bedzie lepiej...zobaczycie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dziekuje wszystkim co sie zjawili i pozdrawiam :bmw: :bmw: :bmw:
mam nadzieje ze takich osob jak Pele juz na zlotach niebedzie ... na szczescie nic sie nikomu niestalo, a jesli takie osoby beda na zlotach i w taki sposob beda sie zachowywac to bedzie krotka pilka, wzywamy policje
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
KoNiK
Maniak forumowy

Post autor: KoNiK »

Przygoda pisze:mam nadzieje ze takich osob jak Pele juz na zlotach niebedzie ... na szczescie nic sie nikomu niestalo, a jesli takie osoby beda na zlotach i w taki sposob beda sie zachowywac to bedzie krotka pilka, wzywamy policje
A który to Pele i o co chodzi ?

Zlocik PIERWSZA KLASA !! :m:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Było super :D w głowe przygrzało :D widoki piekne :D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
tomek w
Zaawansowany forumowicz

Post autor: tomek w »

chce powiedzieć że było naprawdę zaje....... taka ipreska by mi się marzyła co miesiąc dzięki oby tak dalej!!!
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

KoNiK pisze: A który to Pele i o co chodzi ?

:m:
jesli mnie pamiec niemyli to z tej rozpadajacej sie bordowej E34
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
ODPOWIEDZ