hehe z SJZ tak ? moze i rozpadającej ale silnik to m5 pod maską........ nie widziałem jak szaleje na zlocie bo mnie juz nie było ale wiem ze driftuje niebezpiecznie.Przygoda pisze:jesli mnie pamiec niemyli to z tej rozpadajacej sie bordowej E34KoNiK pisze: A który to Pele i o co chodzi ?
Wrażenia po II Zlocie BTS-u
To nie Pele, M5 ma Emil i to granatowo-czarne.Aurel pisze:hehe z SJZ tak ? moze i rozpadającej ale silnik to m5 pod maską........ nie widziałem jak szaleje na zlocie bo mnie juz nie było ale wiem ze driftuje niebezpiecznie.Przygoda pisze:jesli mnie pamiec niemyli to z tej rozpadajacej sie bordowej E34KoNiK pisze: A który to Pele i o co chodzi ?
Pele ma bordowe 525 i palił razem z białym touringiem E30
Mi bardzo się podobał ten zlot super bardzo dużo ładnych sztuk bawarek się pojawiło co cieszyło oko,pozatym nie zabrakło atrakcji drift i inne konkurencje chociaż było kilka niedociągnięć jak wyżej wypowiadali się o ocenie najładniejszego auta zlotu ale myśle że na następny rok będzie inaczej.Aha i chciałem podziwidz kolege w srebrnej m3 za palenie gumy na ładnych 18 Ogólnie fajna miejscówka na tego rodzaju imprezke Mam nadzieje że za rok znowu się uda zrobić taki zlot
DAS IS DAS ...B M W
Wracając do Pelego i Banana - jak dla mnie to oni nie driftowali oni robili nie wiadomo co i w złym stylu, jeśli się czegoś nie potrafi to się tego nie robi ja próbowałem nie wychodzi mi więc się nie popisuję. Kiedyś ktoś przez takich ludzi może ucierpieć, a to czy ma M5 czy 316i nie jest ważne, ważne jest to co się ma w głowie..
Było okej, nawet Chodź szkoda,że nie było np hamowni ...
Zapraszam http://picasaweb.google.com/zetor116/Zl ... duTowy2009#
Zapraszam http://picasaweb.google.com/zetor116/Zl ... duTowy2009#
Zlot był naprawde super! i z roku na rok przybywa coraz więcej pięknych bawarek już czekamy na następny zlot
Jedynie jak tu wyżej sie wypowiedziało juz pare osób, poprawki trzeba zrobić w konkursie na Najładniejsze Auto Zlotu - najlepiej podzielic na 2 kategorie..starsze i nowsze auta osobno oceniane pomyślcie nad tym
Pozdrowionka dla Wszystkich BMW maniaków
Jedynie jak tu wyżej sie wypowiedziało juz pare osób, poprawki trzeba zrobić w konkursie na Najładniejsze Auto Zlotu - najlepiej podzielic na 2 kategorie..starsze i nowsze auta osobno oceniane pomyślcie nad tym
Pozdrowionka dla Wszystkich BMW maniaków
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Tak, Tak Było bardzo gustownie że tak powiem heheh podobało mi się bardzo:) i przy okazji zaraziłem kolegę pozdrawiam i dziękuje
P.S
Szkoda tylko że koszulki BTS nie miałem ale miałem swoją BMW Sauber . Jeżeli będzie możliwość zamówienia koszulki BTS to zgłoszę się od razu (jeżeli ktoś już coś wie na temat koszulki to proszę o kontakt z góry dziękuje) . Pozdrawiam
P.S
Szkoda tylko że koszulki BTS nie miałem ale miałem swoją BMW Sauber . Jeżeli będzie możliwość zamówienia koszulki BTS to zgłoszę się od razu (jeżeli ktoś już coś wie na temat koszulki to proszę o kontakt z góry dziękuje) . Pozdrawiam
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa