[E36] 2,0 czy 2,5?

Sprawy dotyczące tylko BMW-czyli wszystko o problemach z silnikiem, skrzynią, zawieszeniem itp. oraz pytania dotyczące płynów, olejów itp.
jarku

Post autor: jarku »

A wiec u mnie srednica wewnetrzna gumy od strony przeplywki i przepustnicy to 70mm
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

jak bede w domu to zmierze swoja.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
NeedWeed88

Post autor: NeedWeed88 »

z TEGO CO MI WIADOMO TO NIE BYLO SILNIKA 2,5 I 2,8 BEZ VANOSA... A NA ZDJECIU WIDAC ZE NIE MA VANOSA TAKZE WYCHODZI NA TO ZE TO M50B20 TAKI JAK MOJ
I CHYBA TYLKO TEN SILNIK MA KOREK OLEJU Z TYLU
JESLI SIE MYLE TO MNIE POPRAWCIE :570: A I JESZCZE NA BLOKU SILNIKA POD KOLEKTOREM CHYBA PISZEE JAKI TO SILNIK
Awatar użytkownika
korona
Zaawansowany forumowicz

Post autor: korona »

NeedWeed88 pisze:z TEGO CO MI WIADOMO TO NIE BYLO SILNIKA 2,5 I 2,8 BEZ VANOSA... A NA ZDJECIU WIDAC ZE NIE MA VANOSA TAKZE WYCHODZI NA TO ZE TO M50B20 TAKI JAK MOJ
I CHYBA TYLKO TEN SILNIK MA KOREK OLEJU Z TYLU
JESLI SIE MYLE TO MNIE POPRAWCIE :570: A I JESZCZE NA BLOKU SILNIKA POD KOLEKTOREM CHYBA PISZEE JAKI TO SILNIK
Rada ode mnie, zanim następnym razem będziesz pisał posta, sprawdź chociaż czy informacje które podałeś są prawdziwe (np google, wystarczy wpisać vanos lub M50), bo to co napisałeś to po prostu głupoty...
Pablo

Post autor: Pablo »

do roku 92 tłukli silniki bez vanosa w tym samym roku zaczeli juz tłuc silniki z vanosem i potem szły tylko vanosy zdarzaly sie tez nieco wczesniej vanosy ale to były pojedyncze sztuki od 92 juz szły tasmowo a vanosa rozpoznac bardzo łątwo po garbie z przodu pokrywy zaworów był gdzies temat w którym umieszczałem zdjecia silnika z vanosem i bez
korona pisze:zanim następnym razem będziesz pisał posta, sprawdź chociaż czy informacje które podałeś są prawdziwe
popieram
ODPOWIEDZ