I Zlot BMW KLUB PODBESKIDZIE
zalujcie ze nie jechaliscie :D:D Bylo super. 135 Beemek oczywsicie ulotki rozdalem. Rozeszly sie jak swieze buleczki oczywscie jako jedyny oficjalny przedsatwiciel BTS bralem w zawodach CA Cele byly wysokie lecz skonczylo sie na i tak fajnym 3 miejscu Najgorsze jest to ze zapomnialem aparatu. Ale jak bede mial fotki to od razu tu wkleje Juz nie mowie ze PIZZA byla dobra Niestety nie obylo sie bez przykrych sytuacji. Ale to tylko przez ludzka glupote. Kierowca E30 potracil dziewczyne przy przejezdzie na czas oraz wjechal do e34. Mam nadzieje ze dziewczyna wyszla calo. Hrex daj znac co z nia. Jak jeszcze bylismy to byla w szpitalu
Ale ogolnie zlot sie udal Jestem ciekaw wynikow na najladnieszy samochod zlotu. Ucieklem wczesniej i chyba niczego nie wygralem Dowiemy sie po zlocie czyli wieczorem. Kisol tez byl na zlociku. Bylismy jedynymi z naszego forum.
Dzieki oraganizatorom za milo spedzona niedziele i za nagrode w postaci pamieci USB 2GB Kingstona
Ale ogolnie zlot sie udal Jestem ciekaw wynikow na najladnieszy samochod zlotu. Ucieklem wczesniej i chyba niczego nie wygralem Dowiemy sie po zlocie czyli wieczorem. Kisol tez byl na zlociku. Bylismy jedynymi z naszego forum.
Dzieki oraganizatorom za milo spedzona niedziele i za nagrode w postaci pamieci USB 2GB Kingstona
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Dokladnie ZLoCIK fajny Gratuluje organizatorom Niestety tak jak Krzys wspomnial byly przykre sytulacje ale ogolnie wszystko oK. Troszke maly ten plac gdzie odbywal sie zlot i rozciagnieta kolumna samochodow...
Gratuluje tego 3 miejsca Mowilem ze nie wyjedziesz z pustymi rekami
Ps. A PIZZA BYlA Idealna :!: :!: Adam zaluj...
Gratuluje tego 3 miejsca Mowilem ze nie wyjedziesz z pustymi rekami
Ps. A PIZZA BYlA Idealna :!: :!: Adam zaluj...
Spotkanie super mimo uszkodzonych amorkow z przodu nie moglem sobie odpuscic
Wkleje pare fotek i filma ,troszke dalem plame z robieniem fotek i filmow
http://www.wrzuta.pl/film/t6dPRIEby3/placyktargowy
Wkleje pare fotek i filma ,troszke dalem plame z robieniem fotek i filmow
http://www.wrzuta.pl/film/t6dPRIEby3/placyktargowy