18.XI.2006r... PIZZERIA PRIMA...

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
LelekBMW

Post autor: LelekBMW »

mnie niestety niebedzie-szkola!!! a musze wniej posiedziec do 18 bo dawno tam niebylem!!! nawet nauczyieli nieznam hehe
Anonymous

Post autor: Anonymous »

hahaha lelek my z Adamem skads to znamy :D ale szkola nie zajac nie ucieknie :D:D
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Ale po szkole tez mozesz wpasc...Przeciez nie bedziemy tam godziny :D Czyli jak konczysz o 18 to wpadnij jeszcze...
Andrzej

Post autor: Andrzej »

Postaram sie byc (z zona), ale dopiero ok.19.30.
Zastanawiam sie jak tam dojechac.
Rydultowy - raz tam bylem.
adamwsb

Post autor: adamwsb »

hahaha napisz na gg to ci wytlumacze :D
5191919 :)
Tomek
Maniak forumowy

No a ja mam wiekszy problem :/ bo nie mam czym dojechac...Chyba ze mnie fater rzuci...Szczerze watpie...A busem nie przyjade bo nie mam E-KARTY bo mi to dziadostwo nie bylo potrzebne i nie wyrobilem tego :/...szit
Anonymous

hahha Tomek to zostaje Ci przyjsc z buta... albo niech Cie jakis kumpel przywiezie :D:D... :P
adamwsb

tyyyy KERMIT... pogadaj z FRANZEM to moze po Ciebie podjedziemy :D
Anonymous

no wiesz... jakby nie bylo to mam jedno miejsce... (liczac z kierowca, mna i Adamem) to jeszcze jedno by sie znalazlo :P a po
Tomek
Maniak forumowy

No to by mi pasowalo... Hehe...Bede musial ci sie jakos odwdzieczyc FRANZ hehe...Ale co przyjedziecie tez po mnie a potem tylko na chwalowice mnie rzucic... Jak tak sie stanie to qrde normalnie FRANZ kupie ci kiedys piwka...Ale to musze miec $ bo narazie bieda :/ ale jak bedzie to sie nabijemy... ahha... KERMIT pozdrawia... :D

Czekej zle przeczytolech...To najwyzej tata mie zawiezie a potym do auto pod gruba a jo se niam zajada do babci do garazu :)
adamwsb

hahahahaah :D do do soboty :D
Anonymous

no to do soboty :p
daro 16v

Post autor: daro 16v »

Tomek325i pisze:No a ja mam wiekszy problem :/ bo nie mam czym dojechac...Chyba ze mnie fater rzuci...Szczerze watpie...A busem nie przyjade bo nie mam E-KARTY bo mi to dziadostwo nie bylo potrzebne i nie wyrobilem tego :/...szit
z tego co wiem to jestes zwolennik taxy wiec mozesz zawsze sie dostac taryfa niewiem w czym problem
Tomek
Maniak forumowy

No wiesz co Daro...fajny pomysl ale jak sie ma prace i zarabia... Ale tata mnie zawiezie...chyba :D
daro 16v

Post autor: daro 16v »

Tomek325i pisze:Daro...fajny pomysl
to Twoj pomysl
ODPOWIEDZ