ładna BeeMka do 6000zł ?
ładna BeeMka do 6000zł ?
Witam, mimo że jestem jednym z najmłodszych użytkowników na forum,zakładam temat poświecony zakupowi BMW dla mojej osoby
w grę wchodzi : E34, E36.
E30- zbyt archaiczny, E36 troche dresiarski, ale niektóre są śliczne, E34- w sam raz, bo na E32 już mnie nie stać...
piszcie co sądzicie, radzicie, może ktoś ma na sprzedaż coś interesującego ;>
Pozdrawiam
w grę wchodzi : E34, E36.
E30- zbyt archaiczny, E36 troche dresiarski, ale niektóre są śliczne, E34- w sam raz, bo na E32 już mnie nie stać...
piszcie co sądzicie, radzicie, może ktoś ma na sprzedaż coś interesującego ;>
Pozdrawiam
Właśnie wolałbym do 93r. w fajnym stanie niż nowszą, ale zjechaną. mowiąc o E34 to koniecznie powyżej 92r. z 24 zaworami do E36 jakos nie mam przekonania..
O to też chodzi, aby była oryginalna nie chce zbędnego tuningu, jesli już to porzadne fele-w przyszlosci, jak zarobie
6000zł, to kwota przy której moze troche mnie poniosło. moze lepiej kupic za 5000, a 1000 zostawić na jakieś rzeczy do wymiany ? bo oczywiscie trzeba sie z tym liczyć.
O to też chodzi, aby była oryginalna nie chce zbędnego tuningu, jesli już to porzadne fele-w przyszlosci, jak zarobie
6000zł, to kwota przy której moze troche mnie poniosło. moze lepiej kupic za 5000, a 1000 zostawić na jakieś rzeczy do wymiany ? bo oczywiscie trzeba sie z tym liczyć.
Kiedy wsiadłem za jej kierownicê pierwszy raz, to my¶łałem, ¿e zatrzymał siê czas...
jak masz 6k pln to proponuje sobie zostawic na rejestracje i wymiane plynow oleji jakies 500zł chyba ze mozesz ta kwote dolozyc pozniej i szukac czegos fajnego bo wiadomo ze im nizsza cena tym mgorzej kupic jakis zadbany egzemplarzJaro pisze:moze lepiej kupic za 5000, a 1000 zostawić na jakieś rzeczy do wymiany
http://moto.allegro.pl/item750225303_sp ... vanos.html
klubowicz z forum (zdziaszek) wystawil to autko do sprzedania ... zadzwon dowiedz sie wiecej ... moze cos sie urwie tej kwoty a miesci sie w Twoich 6000 zlł
klubowicz z forum (zdziaszek) wystawil to autko do sprzedania ... zadzwon dowiedz sie wiecej ... moze cos sie urwie tej kwoty a miesci sie w Twoich 6000 zlł
-
- Zaawansowany forumowicz
z e36 watpie ze cos kupisz w swoim stylu do 6 tysiecy powyzej 1.6silnik chyba ze bita tez zalezy jaki masz styl tu masz e34 cenowo http://moto.allegro.pl/item749673986_bmw_520i_lpg.html .
za 6000 to gwarantuje ze e36 w dobrym stanie nie kupisz, a przynajmniej nie masz co liczyć na roczniki powyżej 93 ale ta E34 która znalazł Idzi całkiem wygląda, trzeba obejrzeć bo na zdjęciach niewiele widac.
aha cierpliwości nie napalaj się jak szczerbaty na suchary lepiej poszukać dłużej i dłużej sie cieszyć z nabytku
aha cierpliwości nie napalaj się jak szczerbaty na suchary lepiej poszukać dłużej i dłużej sie cieszyć z nabytku
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
pierwsza strona medalu-szczerze jak chcesz coś kupić za 6 koła to nie bardzo....spytaj się np. Pabla kupiłem Bawarkę E39 w bardzo dobrym stanie ale musiałem trochę kasy wyłożyć. A druga strona medalu to chcesz kupić porządna bawarke czy szrot???? Miałem e34 i uwierz mi że utrzymanie jej nie jest też takie tanie.....
yyy nie każdego stać na zadbane e-39 szczególnie jak ma 18 lat, ja swoją kupiłem za 6tyś. i jakoś jeździ chociaż nie ukrywam, że przy najbliższej okazji kupie nowsze e-36
Jaro musisz szukać sam auta my nie wiem jakiego szukasz jaki jest w twoim 'stylu'. zastanów się może nad e-30 myślę że za 6 tys. kupisz fajny egzemplarz
Jaro musisz szukać sam auta my nie wiem jakiego szukasz jaki jest w twoim 'stylu'. zastanów się może nad e-30 myślę że za 6 tys. kupisz fajny egzemplarz