mysle ze te co pokazalLUCKY, sa odpowiednie i fajnie by bylo jak wszystkie byly by takie same a nie ze kazdy by mial inna mozna zdecydowac czy z kapturem czy bez chociaz ja byl bym za ta z kapturem!
co do tych bluz co zapodalem linki to mozna zamowic z kapturem lub bez to nie ma wiekszego znaczenia kazdy by mial taka jaka chce kwestia do dogadania sie
PS. ja juz tez KLUBOWICZEM nie jestem
Silnik jest Bogiem , prędkość nałogiem , turbo podstawą a nitro zabawą
moje zdanie jest takie: kazdy kupuje swoja bluze zalozmy ze czas np 2 tygodnie i oddajemy to Mirasowi. I kazdy bedzie zadowolony ze swojej. Hurtowo tez mozna ale nie kazdemu moze sie podobac. A dziewczyny tez beda pewnie chetne na takie bluzy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
ok do 20.10 2009 czekam na bluzy ilość dowolna można sobie zrobić kilka sztuk tylko postarajcie się kupić bluzy z jak naj mniej naciągającego się materiału najlepiej bawełna.
koszt nadruku z przodu 8zł a taki jak na koszulce z obu stron 15 zł.
jest chlodno na dworze a z bluz nic nie wyszlo. Jesli ktos chetny jest to jestem w stanie zrobic zamowienie na bluzy z kapturem lub bez. Ceny dobrych bluz ktore sie nie spiora po dwoch praniach to ok 60zl bez kaptura a ok 75 zl z kapturem + koszt nadruku. Sa jakies zainteresowane osoby?? Oczywiscie bluzy na wzor koszulek
- PORA�AJ�CE
wiec tak. Bluza z nadrukiem wyjdzie ok 70zl niewazne czy z kapturem czy bez. Kolory beda czarne albo szare. No i musze zapytac o dostepnosc kolor-kaptur czy bez.
- PORA�AJ�CE