Mi ostatnio Zdziaszek pokazał ciekawą opcję: wychodząc z samochodu po wyłączeniu wszystkiego i pociągnięciu dźwigni świateł drogowych, włączą się światła mijania na 2 minuty i potem zgasną, znów jestem mądrzejszy

to akurat jest w wielu autachnie tylko w bmw ale nawet w starych OplachU mnie swieciło tylko jedno swiatło pozycyjne(oczywiscie wszystko powyłanczane, autko zamkniete).Okazało się,że manetka od kierunkowskazów nie była w pozycji "0";-).A wiec pozycyjne(prawa strona lub lewa strona )załanczamy manetka od kierunków;-).Ja nie wiedziałem
To jest chyba opisane w książce nawet.Artur330d pisze:wychodząc z samochodu po wyłączeniu wszystkiego i pociągnięciu dźwigni świateł drogowych, włączą się światła mijania na 2 minuty i potem zgasną,
A jak przytrzymasz otwieranie na pilocie to sie opuszczą i szyber sie otworzycziter pisze:jak mamy opuszczone szyby i przytrzymamy dłużej zamykanie auta to się zamkną:)
Chyba, że jest bieg najszybszy to pracują cały czas pomimo postoju.Artur330d pisze:W moim i ojca BMW i na pewno w każdym innym jak jedziesz w deszczu i masz bieg ciągły wycieraczek i przystaniesz np na światłach to wycieraczek się przełączą do trybu czasowego przecierania szyby.
A ja sobie spiąłem zamek z modułem domykania i wystarczy, że raz kliknę na zamykanie i szyby ruszają w góręcziter pisze:To tak samo jak z domykaniem szyb:)
jak mamy opuszczone szyby i przytrzymamy dłużej zamykanie auta to się zamkną:)