Prosze Was o pomoc ( Głośny Tłumik )

Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
e30fast

Prosze Was o pomoc ( Glosny Tlumik )

Post autor: e30fast »

Czesc wam , sluchajcie mam maly problem mianowice chodzi o moj tlumik chce zeby ryczal glosno a zarazem zeby byl bas a zarazem lajtowy pomruk :) mam nowy tlumik koncowy przelotowy KM Malon ale kurcze cichutko to buczy wiem ze jest mozliwosc taka ze on zbiegiem czasu sie wypali bo jest nowy ale to i tak nie bedzie to , w sumie autko z tym wygarem zrobilo juz jakies 700km wiec mysle ze i tak juz nic wiecej glosniejszy nie bedzie ... dlatego prosze was o jakeis wskazowki co zrobic zeby ruuczal i byl pomruk :) z gory Wam dziekuje
Ostatnio zmieniony 2007-06-13, 20:36 przez e30fast, łącznie zmieniany 1 raz.
BTK

Post autor: BTK »

niski basowy pomruk uzyskasz jak zalozysz storzek ( bo mocy sie po nim nie ma co spodziewac) a jak chcesz zeby bylo glosno to polecam MUGEN bardzo czesto montowany w hondach... ale to sie wiaze z kolejnymi kosztami...
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

a ja proponuje wywalic pozostale tlumiki i zrobic wolny przelot :D to bedziesz mial ryczacy wydech :D i jesli wsadzisz ten storzek jak napisal BTK to powinienes miec basowy pomruk i ryk w jednym :D :oops:
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

tylko lepiej zrob dobre dojscie zimnego powietrza do stozka bo inaczej auto ci moze jeszcze zamulac z cieplego powietrza z silnika.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
e30fast

Post autor: e30fast »

aha dzieki za wskazowki , a co myslicie o tym zeby rozciac tlumik(seryjny) wyrzucic z niego wszytsko co jest i zaspawac puzniej ewentualnie wypolerowac dwie koncowki wydechu ? bedzie glosniej niz teraz co mam sportowy tlumik
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ja mam praktycznie moj pusty. Nie wiem jak by to na sportowym gadalo.
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

jak to zalerzy co bedzie przed tym pustym tlumikiem :D jak tylko rurka to ciezko Ci sie bedzie dogadac w aucie z druga osoba :D a jak masz orginalny uklad i tylko koncowke chcesz przerobic to raczej nie bedzie to ryczec :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

e30fast zatytuluj watek zeby wiadomo bylo o co chodzi.
ODPOWIEDZ