18.XI.2006r... PIZZERIA PRIMA...

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Anonymous

Post autor: Anonymous »

hahahahahaha :D:P
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

A wiec tak... Gdyby Fiacina sie nie zjebala to by bylo O.K...No ale to maluszek...Musi zrobic swoje :D... O nastepnym spocie dowiecie sie miesiac przed nim i ma na nim byc obecna cala zaloga z forum BTS... A jak komus wypadnie praca to niestety... MUSI SOBIE WZI
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Heh... nie tak dosadnie :P Bylo spoko ale... 126P mial male klopoty i trzebabylo konczyc :| Nastepny bedzie lepszy :P hehehe

Dodane po 1 godzinach 1 minutach:

Nie chce nic gadac ale.... Andrzej siedzial nad nami :P
Podaje moj nr. tel. 604224315 Na jakimkolwiek spocie albo czyms prosze dzwonic zebysmy sie znalezli :P ZAPISAC SE MOJ NUMER :P
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

No to my sie dogodali hahahaha.... masakra... jeszcze dam moj jak by co np. sie Adamowi rozladowal fon... 508080012

Dodane po 4 minutach:

Andrzej to czym ty tam byles?? Bo ja nie widzialem nigdzie e30 kombi...Nie wiem
Anonymous

no no... bylo fajnie... gdyby nie zielone F1 (przedstawione w innym poscie) ktory ma jak zawsze swoje humory... ale mysle ze na nastepny sie jakos dogadamy i spotkamy sie wszyscy :P
pozdro

P.S Aha F1 juz zostalo zmodyfikowane (maly wypadek) :P i teraz jest dopiero fajny :D
adamwsb

po dachowaniu hahahhhhhahahahaaa
Andrzej

Post autor: Andrzej »

Stala moja slicznotka 30 m od lokalu, niestety bylo ciemno, a moj tel nie robi dobrych zdjec w nocy.
Jedno w sumie zrobilem.
Obrazek
adamwsb

hahahaahahah.... mam nadzieje ze se wreszcie zapisales moj nr. tel :P na nastepny raz :P <hahaha>
Anonymous

spotkanie troszke sie wyszlo :P ale mam nadzieje ze nastepnym razem jak juz cos bedzie to spotakmy sie wszyscy razem :D
ODPOWIEDZ