ja jestem chetny na spota ... tylko doszly mnie sluchy ze poziom -2 w Plazie w Sosnowcu jest w wiekszej czesci zamkniety ... niewiem niebylem ale tak gdzies na forum wyczytalem ... a slyszalem ze jakis koles swirowal na poziomie - 2 i zatrzymal sie na jednym z filarow ... ale jesli spot ma byc w S-c to wstepne sie pisze
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
[ Dodano: 27 Październik 2009, 20:05 ]
masiVe ty sie nie pytaj tylko przyjeżdzaj, pewnie że będziesz mile widziany, pogadamy wypijemy kawusie, obejzymy bunie i bedzie gitarra
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
a wiec dzisiaj o 19:30 "nawiedzilem" parking w PLAZIE Sosnowiec poziom -2 i faktycznie 3/4 parkingu jest odgrodzona i w remoncie ... o tej godzinie dzisiaj bylo tam okolo 5-6 aut ... miejsc wolnych okolo 15 ... mysle ze wiecej ludzi nieprzyjedzie wiec mozna zaryzykowac i sie tam spotkac i ewentualnie pozniej do Mc na kawe podjechac
jakie propozycje?
a i pewnie niektorych to zainteresuje przed wjazdem na parking pod PLAZE stoi znak zakazu ruch pojazdow z podtlenkiem LPG
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i