Kto gdzie pracuje.
Kto gdzie pracuje.
Panowie iż nie widzę takiego tematu w BTŚ tak wiec pozwoliłem sobie go założyc, a możę pomoc bo jeżeli będziemy coś potrzebować z danej dziedziny to ktoś będzie się mógł do nas zgłosić.
Ja pracuje jako Promotor / Obsługa klienta firmy NOKIA w Silesia City Center-Katowice
Ja pracuje jako Promotor / Obsługa klienta firmy NOKIA w Silesia City Center-Katowice
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
a ja pracowalem w dziupli wystawiajac czesci samochowe na allegro a teraz jako elektryk w austri , ale o pradzie nie wiem nic
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
Re: Kto gdzie pracuje.
zabrali mi nieslusznie gwarancje na telefon NOKIA N82 (jeden klawisz mi niedziala) i stwierdzili ze ingerencja cieczy a widac ze naklejka pod bateria (plomba gwarancyjna) jest nieruszona i fabryczna a nie serwisowa ... jestes w stanie cos pomoc w tej sprawe??FoKa pisze: Ja pracuje jako Promotor / Obsługa klienta firmy NOKIA w Silesia City Center-Katowice
telefon nigdy niebyl zalany "podlany woda" ani narazony na działanie deszczu itp itd a stalo mi sie to w sierpniu tego roku
a gdzie ja pracuje wiekszosc klubowiczy i troche forumowiczy wie