Witam
Mam pytanie gdyz zamierzam kupic sobie interface do mojej E36 323 aktualnie jestem za granica a podpiecie pod kompa tutaj kosztuje 150 E dlatego chcialbym sobie sam zdiagnozowac moja betke , ktrory program bedzie lepszy carsoft czy Inpa ? moje oczekiwania to sprawdzic sondy lambda przeplywomierz i wszystkie parametry silnika lecz nie bawilem sie zadnym z tych programow i nie wiem jakie sa ich mozliwosci a na allegro duzo pisza ale pozniej roznie bywa po zakupie takiej zabawki... ma ktos moze jakis interfejs ktory jest godny polecenia w miare moich potrzeb ?
[E36] Interface do E36 Carsoft 6.5 czy INPA ? moze jakis inn
http://www.allegro.pl/item816193382_int ... ss_gw.html ja posiadam taki, lecz mam problem z podłączeniem się z modułem silnika. Moj samochod e46 320d, airbag, klimatyzacja, webasto szyby itd. działają bez problemu, pewnie mam stare skrypty w inpie i to datego, kiedyś się tym zajmę ;p nie powiem ci czy jest dobry czy jest zly, dla mnie wystarczający. Mozna równiez adaptować nowe ustawienia. Pozdrawiam
Ale np jak bedzie uszkodzona sonda lambda czy przeplywomierz to da sie tym programem sprawdzic i kasowac bledy ? mi glownie zalezy zeby zobaczyc wykresy sondy lambda czy obie dzialaja i przeplywomierz bo auto mi pali 20 L caly czas ale rowno chodzi nic nie szarpie itd .. tylko na wyzszych obr tak nie ciagnie jak kiedys...
- Grzesiek_boss
- Małopiszący
- Kontakt:
bmwads@wp.pl Piszcie na ten adres, gość sprzedaje bardzo dobre fejsy i pomaga we wszystkim, ja właśnie za niedługo będę u niego kupował.