[E36] BMW 318i
Ariel zapomniało mi się o tobie - sorki . Dzisiaj pierwszy etap napraw albo psucia, bo wywalenia tapicerki wnętrza samochodu i bagażnika. W przyszłym tygodniu mechanicznie mój ojciec porobi wszystko co trzeba, a potem blacharz i lakiernik:D. Nie jest to moje BMW ale sam się normalnie cieszę . Chcę już s powrotem wkładać tapicerę .
Gratuluję nowego nabytku Trochę pracy i będzie jak nowa...
Oczywiście że z przyjemnością włączę się do pracy Na pewno będzie jak ta lala...Artur330d pisze:Z rękami Seby, moimi, mojego taty, na pewno Zdzicha zrobimy z tego auta fajną furkę.
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
No to pierwsze rachunki za Sebą:D, silnik już chodzi jak igła, ducha żeśmy ożywili i powiem że 318 fajnie jedzie:D.
Dzisiaj przyszła pora na zdemontowanie praktycznie całego wnętrza, docelowo przed oddaniem do blacharza samochód nie będzie mieć praktycznie nic w środku tylko fotel, a całe wnętrze zostanie wyprane, a niektóre elementy wymienione na nowe, bo są poniszczone.
Fotki w trakcie rozbiórki poniżej:
Dzisiaj przyszła pora na zdemontowanie praktycznie całego wnętrza, docelowo przed oddaniem do blacharza samochód nie będzie mieć praktycznie nic w środku tylko fotel, a całe wnętrze zostanie wyprane, a niektóre elementy wymienione na nowe, bo są poniszczone.
Fotki w trakcie rozbiórki poniżej: