[E30] BMW 325i M Technik I
Akurat tak sie sklada , ze mam takie BBSy na stanie . A co do wachaczy to wiem ze sie gnie i wszystko pasi . Zreszta kumpel ma nowki z m3 do pogonienia za 600plnow chyba. A jazma i tarcze to mi zostana z mojej 325 bo chce 315mm z ki wsadzic wiec mozna pomyslec
Ostatnio zmieniony 2009-12-02, 21:02 przez M E R O, łącznie zmieniany 1 raz.
nic sie nie gnie wszystko ori zostaje z e30 tylko piaste i tarcze z zaciskiem z e36 + dodatki ale nie będe tego robił z powodu na koszta...będzie przeróbka felg z 5 na 4 sruby. Co do felg to tomash trafił ale niechciałem sie chwalić. srodek pewnie będe malował, śrubki pójdą do złocenia prawdopodobnie a rant w poler. Powinno to jakoś wyglądać według mnie
dawno mnie tu nie było, po kilku modach przyszedł czas na lepszą sesje.na zlocie sie jednak nie zjawie bo kolejne modyfikacje są w trakcie....wiec wstawiam fotki co działam póżniej będą następne jak skonczę. Ogólnie w tym roku chce zrobić jak najwięcej przy aucie......choc kapsą szarpie mocno
rodzinne spotkanie
rodzinne spotkanie
8 et 10 przód i tył 5. Rantu mogło by być więcej ale i tak robią robote. Złote śrubyAriel pisze:Pieknie sie prezemtuje! Kolor robi furore na tym aucie jakis waski ten bbs, jakie rozmiary?
Polerki nie było jeszcze na tym, tylko jakąś tam pastą wypucowany.Po polerce będzie masakra....
Co do tego zeby koła wystawały to ja tego nie chce nie interesuje mnie wyciaganie nadkoli zeby mi to potem gniło i problemy ze jak siądzie to mi trzeć o błotniki będzie.
Przód felga wystaje opona prawie mieści się w błotniku tył jest praktycznie na równo.
Ale projekt dalej w trakcie realizacji
Świetna ta Twoja E30 Mam nadzieję że małymi krokami swoją doprowadzę do podobnego stanu
Moje BMW :]
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=117032#117032
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=117032#117032
ooo ktoś sie odezwał w tym temacie niemożliwe.
po pierwsze trzeba dobrą baze zeby coś z takim autem tworzyc(rdzawego trupa niewarto naprawde).....cierpliwość żeby szukać graty po polsce i niemczech i zeby po tanościo wszystko robic to warsztat +chęci i pomoc fachowca(mojego ojca) inaczej nie dał bym rady tego stworzyć.
Czytając Twój temat ciężko to widzeBesiek pisze:Świetna ta Twoja E30 Mam nadzieję że małymi krokami swoją doprowadzę do podobnego stanu
po pierwsze trzeba dobrą baze zeby coś z takim autem tworzyc(rdzawego trupa niewarto naprawde).....cierpliwość żeby szukać graty po polsce i niemczech i zeby po tanościo wszystko robic to warsztat +chęci i pomoc fachowca(mojego ojca) inaczej nie dał bym rady tego stworzyć.