SPOTKANIE "OPŁATKOWE" BTS
Krzys pisze:ja nie wiem czy bede ze wzgledu na to ze 19 grudnia odrabiamy w pracy sylwestra troche kiepsko to widze. Ale moze uda sie na chwile wpasc lub urlop zalatwic co bedzie bardzo trudne.
identycznie jak Krzys, więc nie wiem jeszcze czy będe
Dawid pisze:Tak jak Przymo i Krzys...ida do roboty 19....
A gdyby tak umówić się ok. np. 14:00franz3xxi pisze:Tak jak Przymo i Krzys i Dawid ...ida do roboty 19...
3-4 godziny można pooopowiadać głupoty ze znajomymi bądź nieznajomymi
później kto będzie chciał ten zostanie dłużej.
ZMOBILIZUJMY SIę!!!
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak jak Przymo i Krzys i Dawid i franz3xxi, ...ida do roboty 19.....
Ale to zależy kto na jaką "zmianę" wtedy będzie miał_Marcin_ pisze:A gdyby tak umówić się ok. np. 14:00
[URL=http://www.fotosik.pl]
ja myślałem o godzinie 16.00 chyba że przełożymy na niedzielę 20.12.2009 i zapodamy info na inne fora. rozmawiałem z dyrektorem ośrodka i impreza jest wstępnie zapowiedziana koszt rezerwacji i obsługi to zależnie od ilości osób 60-120 przy ilości ponad 100 osób w cenie przygotowanie ogniska i posprzątanie .prąd w/g wskazania licznika.
No spoko...Tomek pisze:Przełóżcie to na 20-go i będzie zajebiście
Ja się dostosuję, reszta myślę też...
Najważniejsze, aby nas było jak najwięcej...
Mam nadzieję, że teraz nie będzie już wymówek typu:
ja muszę do kościoła, a ja do szkoły, a ja mam brudne auto na zimowych stalówkach itd.
Czyli oficjalnie 20-go w niedzielę!!!
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to że Ty się już nie uczysz to nie znaczy że szkoła to do kogoś wymówka... Niestety akurat u mnie od tego weekendu już zaczynają się zaliczenia i nie mogę sobie pozwolić na opuszczenie takich zajęć... ;/_Marcin_ pisze:Mam nadzieję, że teraz nie będzie już wymówek typu:
ja muszę do kościoła, a ja do szkoły, ...
Jak mi się uda skończyć wcześniej to na pewno zawitam na spotkanie...
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT