Nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni też mają taki problem ale odkąd pojawił się "śnieg" na forum ma problemy z zalogowaniem się, a o sprawnym "poruszaniu" się po nim już nie wspomnę
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Majk pisze:Nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni też mają taki problem ale odkąd pojawił się "śnieg" na forum ma problemy z zalogowaniem się, a o sprawnym "poruszaniu" się po nim już nie wspomnę
Ja dawno nie wchodziłem na forum ale od 2 tygodni albo nawet trzech wchodze niemal codziennie i czesto mam taki problem ze przeglądam sobie auto jakiegos klubowcza obejze sobie spokojnie pierwszą karte, drugą karte i wszystkie inne mozliwe i chce wrócic z ostatniej na np. 2 i wyskakuje mi jakiś błąd a czasami nawet wyłącza sie forum i musze wchodzic od nowa
forum juz dziala. Chyba, nie testowalem wszystkiegol. Jesli cos wychwycicie to piszcie od razu bo wszystko jest swieze. Mamy nowy serwer i poprawe widac w szybkosci. Mam nadzieje ze juz bezproblemowo bedzie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE