Czyli wszystko o akcyzie, podatkach, ubezpieczeniach, prawie drogowym, porównania modeli, czy warto kupić BMW Exx, gadżety, ciekawostki, historia,nowości itp.
Mam takie pytanie ....... Podczas jazdy wskazowka temperatury powinna byc pionowo czyli pokazywac 90*C nie ??
A jak ja jezdze to wskazowka podchodzi na 3/4 a puzniej spowrotem spada na normalna temperature ....jade jade jade i czasami znowu sie podnosi na 3/4 i spada czy to jest normalne ???? (szczeze mowiac nigdy w zyciu nie zwracalem wiekszej uwagi na to)
Mechanik mi powiedzial ze jest wszystko ok bo jak silnik dostaje temperatury to sie chlodzi i tak w kolko ale mi sie zdaje ze ta wskazowka jak sie podniesie to powinna pokazywac 90* i ani grosza wiecej.. Jak to jest ??
mozliwe zapowietrzenie lub problem z visco .
Wskazowka po zagrzaniu MUSI STAc PIoNoWo JAKBY BYlA PRZYSPAWANA.
Ewentualnie sprawdz termostat , ale raczej to pierwsze.
jak sie psuje teremostat to rczej jest otwarty zawsze. Efekty widac zima. Moze byc zapowietrzony uklad tak jak mcgiver mowi. Absolutnie nie powinna sie ruszac w czasie jazdyz tej pionowej pozycji.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
A ja mam tak ze jade, jade wjade w dziure to sie dzwignie do pionu i tak jest... a pozniej jak znowu wieksza dziura to BUM i spada temperatura i wskazowka lezy...
Chlodnica odpowietrzona rozkleilem odpowietrznik bo mialem zaklejony poxipolem (nie wiem wogule czemu to bylo zaklejone ) i jest wszystko ok temperatura sie trzyma na srodku