[E46] Wzmacniacz
[E46] Wzmacniacz
Czy ktoś z was wie gdzie znajduje się w E46 wzmacniacz ? Bo chcę sprawdzić jaki jest u mnie i czy w ogóle jest.
I to i to. Mam teraz zamontowane 4 głośniki JBL GTO po dwa na przód i tył, chcę do tego wzmacniacz o nie powala to dźwiękiem. Nie wiem jak go zamontować ani gdzie podłączyć (4 kanałowy oczywiście). Najbardziej pasowało by mi wsadzić en wzmacniacz pod półkę z głośnikami żeby mi nie przeszkadzał lub zamaskować go gdzieś koło navi lub po drugiej stroni za tapicerką.
Jeśli chodzi o podłączenie to raczej ciągnąć kable od radia pod wzmacniacz i stąd nowe grubsze kabelki do głośników. Jeśli chodzi o umiejscowienie to chyba najlepiej w bagażniku a kable puścić na przód tunelem i pod deską rozdzielczą do drzwi. T tyłu problemu żadnego nie będzie.
Co do montażu to myślę że bez problemu można podwiesić pod półkę, która zresztą jest metalowa i będzie także pomagać dobrze odprowadzać ciepło.
Co do montażu to myślę że bez problemu można podwiesić pod półkę, która zresztą jest metalowa i będzie także pomagać dobrze odprowadzać ciepło.
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
Artur330d, najpierw trzeba coś kupić, a później myśleć o umiejscowieniu...
Podwiesisz pod półkę i okaże się, że całą regulacja jest wtedy w niedostępnym miejscu,
i co???
W dieslu raczej kable trzeba puścić środkowym tunelem, aby uniknąć zakłóceń lub założyć ze dwa filtry anty-zakłóceniowe...
Na pewno zaraz zapytasz jaki wzmacniacz polecamy...
Ja poleciłbym coś czego raczej nie można kupić w markecie...
I do tego zmień nagłośnienie JBL (bedziesz miał z nich fajne przyciski do papieru , nie wiem do czego można je jeszcze zastosować )
Podwiesisz pod półkę i okaże się, że całą regulacja jest wtedy w niedostępnym miejscu,
i co???
W dieslu raczej kable trzeba puścić środkowym tunelem, aby uniknąć zakłóceń lub założyć ze dwa filtry anty-zakłóceniowe...
Na pewno zaraz zapytasz jaki wzmacniacz polecamy...
Ja poleciłbym coś czego raczej nie można kupić w markecie...
I do tego zmień nagłośnienie JBL (bedziesz miał z nich fajne przyciski do papieru , nie wiem do czego można je jeszcze zastosować )
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)