zlot BTS 2010

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Po płycie lotniska, można jechać tylko przodem :DDD
Jadąc bokiem, można zgubić wszystkie opony, więc odpada.
Załatwienie wszystkich w formalności w ćroklubie, w moim przypadku
ogranicza się do 25min ;) jakby co.
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

Marcin pisze:Po płycie lotniska, można jechać tylko przodem
No wlasnie i 1/4 mili z profesjonalnym sprzete by wyszla, wiec zastanowic sie warto:

telewizja jest blisko pewnie tez by przyjechała: TVP3 lub TVS raczej ta druga bym widzial bo nie mam przekonania do państwówki :mrgreen: :mrgreen:

Radio też by pewnie jakies sie wkreciło.

Zróbmy coś co bedzie dobrym wyjsciem do nastepnych imprez naszego klubu
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
MIRAS
Maniak forumowy

Post autor: MIRAS »

tylko jest jeszcze kwestia energii elektrycznej czy jest podejście i miejsce do parkowania samochodów i palenia gumy no i koszty
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Miras na 100% jest podejscie pod elektrycznosc w tamtym roku bylo tam kilka imprez tunningowych i rekreacyjnych takze zaplecze napewno jest :bmw:

A miejsc na samochody jest o niebo wiecej niz w rydultowach.

Nie wiem tylko jak wyglada plac do palenia lacia, ale zawsze mozna podjechac i oblukac temat my tutaj mamy blisko do katowic
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

djmario pisze:Nie wiem tylko jak wyglada plac do palenia lacia,
Wyobraź sobie betonowe płyty, które leżą na trawie i różnica między ich poziomem jest ok.2-3cm :DDD
Tak właśnie to wygląda :D
Obrazek

Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

już to widze oczami wyobrażni, ale swiat sie nie konczy na paleniu gumy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chyba :wink:
Obrazek
Obrazek
MIRAS
Maniak forumowy

nie zdecydowanie nie ale to jest tradycja że na zlocie są konkurencje sprawnościowe i jakiś drifcik itd
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

ale warto podrazyc temat muchowca, a moze z tymi plytami nie jest tak zle, trzeba ocenic i juz, chyba ze ktos mam pomysl na inne miejsce :cool:

A ludzi mniej nie bedzie tak mi sie wydaje jezeli cos jest cyklicznego to warto aby z roku na roku było coraz lepiej.
Obrazek
Obrazek
MIRAS
Maniak forumowy

musi być lepiej niż poprzednimi razami ale to zależy od pomysłów na atrakcje i kasy od sponsorów na nagrody i wiele innych czynników wpływa na atmosferę imprezy a konkurencje są dla publiki i zainteresowanych nagrodami a inni stali bywalcy zlotów raczej przyjeżdzaja posiedzieć spotkać się ze znajomymi z innych klubów pochwalić się nowymi modami swoich bestii itd
DAREX

Post autor: DAREX »

Ja jestem za Rydułtowami, na Muchowcu jest z dupy nawierzchnia :/
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

biorac pod uwage Muchowiec i Rydułtowy to zdecydowanie Rydułtowy ... na Muchowcu nie ma mozliwosci wydzielenia miejsca do palenia gumy czy tez jakiegos mini driftu ... ktos pojdzie pokiem przyhaczy plyte i dachowanie jest pewne wiec nie ma co ryzykowac

a po za tm na Muchowcu odbywa sie wiele imprez tego typu a tu chodzi o to zeby nierobic jednego i tego samego w jednym miejscu ... BTS narazie sie kojazy ze zlotami w Rydułtowach ... a z Muchowcem wiele imprez sie kojazy wiec troche bez sensu ... to tak samo jakby zrobic zlot na MTK tam gdzie BMW MANIA robiła bez sensu w tym samym miejscu tylko ze przez inny klub
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Proponuję zrobić na "tygodniach" jakiś spocik i najważniejsze rzeczy spisać na papierze, a później je dopracować...

Każdy ma milion pomysłow i kilka cennych można wyłowić ;) dzięki temu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

jeszcze taka mała uwaga odemnie ... bzdura bo bzdura ale porzadek musi byc ... wjazd na teren imprezy za FREEE maja tylko i wylacznie klubowicze ... wiec od kazdego innego trzeba pobrac opłate za wjazd, w zeszlym roku zdarzylo sie tak ze kilka osob przyjechalo wczesniej ... niebede wymienial kto bo nie na tym rzecz polega i dzieki temu nieplacili symbolicznej kwoty za wjazd ... a wiemy ze kazdy przyslowiowy grosz sie przyda

propozycja moje jest taka (nieznam kazdego klubowicza osobiscie) ... ale np. tydzien przed impreza zrobic fizyczna liste KLUBOWICZÓW zeby pozniej niebylo jakis niedomowien ...

jesli ktos bedzie pomagal przy organizacji a nie jest klubowiczem (zalatwial sponsorów, transport rzeczy na teren imprezy, pilnowanie nocne terenu zlotu itp. itd.) tez powinien dokonac wplaty za wjazd

po krótce nie ma wyjatków na teren zlotu za darmo wjezdzaja tylko i wylacznie OBECNI KLUBOWICZE
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

W tym roku myślę, że co niektórzy w takim razie powinni zapłacić podwójną stawkę
lub zaległą za zeszły rok, jeśli w tym roku nie ma obowiązku płacenia za wjazd ;)
sprawa honorowa :P
Obrazek

Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

a co myślicie o zrobieniu prostej pod względem programowania ale graficznie bogatej stronki informującej o zlocie??
ODPOWIEDZ