Patryk ja mam od goscia z Wrocławia ale w przypadku reklamacji nie ma zadnego problemu Krzys juz ta sprawe zalatwial i z tego co mi pisał to poszło milo i gładko wiec mimo odleglosci spokojnie mozna reklamacje załatwic
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
hmm na allegro jest gosc z Gliwic przyjade to chyba sie przejade do niego(wkoncu pracuje w gliwicach )jak ci poszlo z montarzem ustawianiem itp? jakie wrazenie bo co czlowiek to inna opinia:D
zakladal mi mechanik gwinta jak przyjechalem auto odebrac to bylo na maksa obnizone ... efekt nieziemski ale na zimowym kole to jeszcze nie to ... ale ze zima to przod podniesiony o polowe do gory a tyl na maksa do gory ... jest twardo ale jezdzi sie fajnie niezle sie trzyma w zakretach (zainwestowalbym jeszcze w rozporki, ale domnie na przod chyba zadnej na allegro niekupie bo przy montazu przeszkadza ASC - przerabialem ten temat juz przy wczesniejszej BMW i rozporke musialem sprzedac)
jestem narazie zadowolony z tego zawieszenia
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
hmm wydaje mi sie ze laik taki jak ja niebedzie mial wiekszego chyba problemu zeby zamontowac sobie tego tat tylko przedtem zapierd.... i niepaczylem czy dziury(no chyba ze byly bardzo duze)czy niema a teraz zacznie sie Toczenie po miescie
hmm a co ja moge katowac z 1.6 na lpg?? do toczenia na maxx glebie i duzej feldze daje rade ale swiadomosc miecia r6 pod maska daje juz jakies satysfakcje niestety Wiele osob niestac na takie pojemnosci 2.5/2.8 i wiecej
No z gwintem zawsze razniej tez bede inwestował Nawet i 1.6 da sie przypałowac a 2.8 po miescie pali tyle samo przy takiej samej jezdzie co 1.6 Czyli do 10 L.