Nie było czasu bo kobieta przyjechała Dojdzie jeszcze blenda na wzór tej ACS którą ma diablo i lamy diodowe na tył i chyba na ten sezon starczy, chyba że fundusze pozwolą to będzie jeszcze gleba albo skompletuje m pakiet
Auto umyte i na letnim felunku Szyby też już częściowo ciemne, we wtorek również przednie boczne idą w czerń Kolejne plany to inne lampy z tyłu, z białym kierunkiem, albo poliftowe W aucie dalej jest stara gałka zmiany biegów, ponieważ za cholere nie umie jej wyciągnąć A taka czeka cały czas na montaż http://www.allegro.pl/item980020256_ory ... akiet.html tylko na 5 biegów.
Mocno złap obydwoma rękami i szarpnij energicznie do góry.
Musisz uważać żeby sobie nie wybić zębów, nie rozbić czoła, albo nie wbić gałki w sufit
Marcin, tyle że poprzednia gałka była nieoryginalna i nawet szarpaniem byś nic nie zrobił poza naderwaniem mięśni Były 3 fajnie schowane śrubki na imbus i drążek zmiany biegów oklejony taśma do skręcania rur... Ale sytuacja opanowana
"...ciesz się tym co masz, nie wymagaj za wiele..."
PRFESJONALNY MONTAŻ ORAZ SERWIS INSTALACJI TV, TV-SAT
Dzisiaj auto umyłem i mogę pokazać z wszystkimi szybami ciemnymi Teraz jeszcze opony muszę kupić, tylko nie wiem czy zostać przy 215/45/17 czy dać szersze 225/45/17
A nowe lampy na tył dopiero w lipcu, dostanę jako prezent urodzinowy