[E36] coupe by patrykowski
- El Diablo
- Maniak forumowy
- Kontakt:
skoro zależy ci na oszczędnej jeździe, to na pewno swap odpada, tym bardziej że piszesz, iż ponowne zakładanie LPG po swapie mija się z celem, więc sam sobie odpowiadasz na to pytanie.... hhmmm oczywiście dla wrażenia i frajdy z jazdy warto by było swapować, tymbardziej że wiesz co masz za bude i wiesz w jakiej jest kondycji, nie wiem jak inni ale ja mając doinwestowane autko wolałbym dobrze swapować niż sprzedać "swoje" 1.6 i kupić "obce"2.8...
-
- Zaawansowany forumowicz
AAAAAAA tam ja mam m43 silnik tocze 10 cali na lato i nie narzekam wiadomo ze zebranie ma słabsze niz 2.5 ale nie jest najgorzej. I napewno wolał bym swapa u siebie zrobic niz kupowac drugie auto tu wiem co mam i ci jest zrobione i wiem ze nowych problemow nie bedzie wiec bym kupił angola 2.5 albo 2.8 w sedanie i przekładka takie tez mam plany hehe. No ale gazu bym nie wsadził chyba ze jak juz by mnie tak przycisło to porzadna sekwencja dobrze podłaczona i mało widoczna
-
-
-
boczki zostana :
A) Cale czarne
B) Czarne i srodkiem w kolorze vaderow
mam boczki z kompletu ktore dostalem z vaderami ale boczki sa Szare ze srodkiem w kolorze vaderow gdzie szary nijak pasuje do czarnej deski:D
kola zostaly zalozone na swoje miejsce ale brakuje mi czasu na podjechanie i kupno gwintu:-/(pol roku niepobecnosci daje mocno wdupe popalic:-/)
male Conieco---> Przymiarka
A) Cale czarne
B) Czarne i srodkiem w kolorze vaderow
mam boczki z kompletu ktore dostalem z vaderami ale boczki sa Szare ze srodkiem w kolorze vaderow gdzie szary nijak pasuje do czarnej deski:D
kola zostaly zalozone na swoje miejsce ale brakuje mi czasu na podjechanie i kupno gwintu:-/(pol roku niepobecnosci daje mocno wdupe popalic:-/)
male Conieco---> Przymiarka
przerabialem temat zmiany tapicerki. Praktycznie to mam caly komplet w domu bo do swojego zmienialem z szarego na czarne. Szary srodek boczka do czarnego nie pasuje. Zobaczysz ze bedzie kupa. Zmien wszystko to bedzie elegancko. Nie kombinuj bo wtopisz. Dywan tez srednio pasuje. Zalozysz gwint to bedzie tez lepiej. Brewki tez bym zdjal
Dach nawet ciekawy. Podobny ma KUJON na hardtopie
Dach nawet ciekawy. Podobny ma KUJON na hardtopie
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
-