Krzyś a masz kogos kto ma rozpórki do E36 coupe silnik M52 2.0 (poprostu do mojej bawarki) tylko ze u mnie jest ASC i wiem ze nie kazda podchodzi bo wlasnie czujnik ASC przeszkadza i brakuje dokladnie 5-7 mm zeby rozporka mogla byc zamontowana
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
jesli chodzi o rozpórki to nie pominmy tez dolnej...X-brace która była montowana w M3,tez jest bardzo przydatna nie tylko usztywnia ale tez ochrania miske olejową...
Dawid pisze:jesli chodzi o rozpórki to nie pominmy tez dolnej...X-brace która była montowana w M3,tez jest bardzo przydatna nie tylko usztywnia ale tez ochrania miske olejową...
Z tego co czytałem na innym forum , X-Brace byly montowane tez seryjnie w Cabrio
Przygoda, dam ci znac co z tym ASC. Do e36 tez ma po 140. To sa rozporki od "Nakretki".
Co do X brace to nie wiem czy bym nie haczył tym za mocno, skoro juz mam nisko. A to jeszcze pod podwoziem bedzie nizej osadzone. Ale napewno by sie przydalo. Po zalozeniu X brace prowadzi sie odczuwalnie lepiej w zakretach.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE