piekna ta 7-ka (widzialem dzisiaj na wlasne oczy). Jak zaczne zarabiac to se taka kupie hee. A ten znaczek to proponuje 716 d heee , swobi gdzie idzie takie piekne alpinki kupic??
Tomasz pisze:piekna ta 7-ka (widzialem dzisiaj na wlasne oczy). Jak zaczne zarabiac to se taka kupie hee. A ten znaczek to proponuje 716 d heee , swobi gdzie idzie takie piekne alpinki kupic??
Powiem Ci ze niewiem.Ja znalazlem kiedys na niemieckim ebay'u ale niewiem czy orginal
No niestety nie ma dzisiaj felg.Nawet z racji na pogode bym ich nie zakladal:D.We wtorek sciagam ten badziew z taxi,zakladam fele i obiecuje konkretna sesje :DNamowie jeszcze do zdjec kolege z 750iL ktory tez sie tu niebawem pojawi.
No i juz sie nacieszylem felgami.Normalnie jak otworzylem paczke to masakra,ladniejsze niz na zdjeciach,banana mialem jak niewiem.Lecz co z tego jak dwie maja roztaw srub 5*112.No przeciez mnie zaraz rozje...Nawet mi sie nie chce o tym pisac.Znowu jestem bez felg.
Swobi nie panikuj !! Ja tez mam w cabrio 2 przednie z AUDI z rozstawem 5x112 ale mam zalozone dystanse z 2 rozstawami 5x112 i 5x120 i pasuja. Nie denerwuj sie tylko poszukaj dystansow
jest fajna akurat nie przepadam za E38 jedyne co mi sie podoba to tyleczek w tym aucie taki bym chcial miec w swojej E32 ale nie ma co tu gadac gratuluje dobrego wyboru nie ma jak limuzyna jak sie wozic to z klasa heh ):)